De best beoordeelde tankpas

   Ontdek alle voordelen


De tankpas voor MKB die werk uit handen neemt

Als ondernemer is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Wanneer je brandstof afrekent doe je dit via de pas en ontvang je achteraf een factuur. Handig, want je hoeft geen bonnen meer te bewaren die snel vies worden of zelfs kwijt kunnen raken. Maar er is meer dan alleen de brandstof afrekenen. Waarschijnlijk was je regelmatig de auto, of parkeer je wel eens in gebieden waar je moet betalen voor het parkeren? Hiervoor moeten ook de bonnen bewaard worden. Nu kun je natuurlijk ook nog abonnementen afsluiten bij aanbieders die hierin ook een oplossing hebben, maar je kan ook kiezen voor Tankpas.nl. Met onze tankpas zijn al deze zaken gelijk geregeld via een aanbieder en een factuur!

Heb je meerdere auto's dan kun je uiteraard meerdere tankpassen voor het MKB aanvragen. Met de tankpassen kunnen geen broodjes etc. afgerekend worden. Bovendien heb je altijd online inzicht in de uitgaven die zijn gedaan met de MKB pas voor tanken.

Overal tanken

Met onze tankpas voor MKB kun je overal terecht! Bij elk tankstation in Nederland is de pas geaccepteerd. Je kiest dus zelf voor jouw tanklocatie en dit kan veel voordeel opleveren. Je hoeft namelijk nooit om te rijden, maar je kan er ook voor kiezen bij de goedkope onbemande tankstations brandstof af te rekenen. Op deze manier bespaar je in vele gevallen al 13 cent per liter! Dit voordeel heb je alleen met een MKB pas die echt overal geaccepteerd wordt.

Overal jouw auto wassen

Overal auto wassen, net zoals overal brandstof afrekenen kun je met onze MKB pas ook overal de auto laten wassen. Wel zo makkelijk.

Parkeren

De ene ondernemer heeft er vaker mee te maken dan de ander. Parkeren bij de parkeermeter, erg vervelend wanneer je wellicht niet goed weet hoe lang je weg zal zijn. Wij werken samen met Yellowbrick. Je kan in de app van Yellowbrick de tankpas invoeren als betaalmiddel. Vervolgens krijg je via tankpas.nl de parkeerkosten op de factuur. Een mooie extra is dat je met de tankpas op steeds meer plekken ook bij parkeergarages naar binnen komt. 

Ruitenwisservloeistof en olie bijvullen

Handig en supervoordelig. Alle klanten van tankpas.nl kunnen zonder afspraak langsrijden bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Hier vullen ze zonder kosten olie en ruitenwisservloeistof bij, en wordt de bandenspanning gecheckt. Een defect lampje wordt ook direct vervangen. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar door hier slim gebruik van te maken kun je tientallen euro's per jaar besparen!

Brandstof afrekenen in het buitenland

Kom je vaak in het buitenland, of ga je met de zakelijke auto ook op vakantie? Dan is onze Europa uitbreiding er handig. Door te kiezen voor de Europese tankpas kun je bij meer dan 55.000 tankstations in Europa tanken met de tankpas.

Pechhulp met vervangend vervoer

Niks is zo vervelend als pech, zeker als je het werk niet meer kan doen omdat je van de auto afhankelijk bent. Met onze tankpas word je snel geholpen.

Tankpassen voor MKB aanvragen?

Wil je gebruik maken van de meest uitgebreide tankpas voor het MKB? Je kunt geheel online de tankpassen aanvragen. Wij versturen de pas(sen) binnen twee werkdagen. Ook belangrijk om te weten is dat wij niet werken met een standaard borg. Wij bekijken tijdens de aanvraag of een borg van toepassing is. Bij ons hebben er al vele MKB'ers een tankpas zonder borg aangevraagd.