Overal je elektrische auto opladen

  • Laden bij meer dan 700.000 laadpunten
  • Ook geaccepteerd bij snelladers
  • Jouw thuislaadpunt gemakkelijk koppelen
  • Maandelijkse verzamelfactuur
Laadpas aanvragen
Travelcard

Elektrische auto opladen

Heb je een volledig elektrische auto of een hybride? Kies dan voor het uitgebreide netwerk van Tankpas.nl. Met onze laad-sleutelhanger die je naast de pas ontvangt, kun je gemakkelijk en snel een laadsessie starten. Veel bestuurders van een elektrische auto zullen meerdere keren per dag de elektrische auto opladen, waardoor het pakken van een pas vaak omslachtig is. De sleutelhanger daarentegen, heb je altijd bij de hand. Het tanken of het wassen van de auto zal minder vaak plaatsvinden en daarvoor blijft onze pas natuurlijk beschikbaar.

Travelcard

Zorgeloos laden in Europa

Je kunt de laadsleutelhanger voor je elektrische auto gebruiken bij het gehele publieke netwerk van laadpalen in Nederland en België. In de rest van Europa is een zeer groot deel van alle openbare laadpalen toegankelijk. Met onze laadoplossing heb je toegang tot meer dan 700.000 laadpunten. Dat wil zeggen 90% van alle laadpunten in Europa!

In onze app kun je gemakkelijk laadpunten vinden. Zo kun je ook tijdens vakanties zorgeloos op reis met de elektrische auto.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Ook thuisladen

Met de laadpas is registratie voor het thuis laden mogelijk. Registratie kan met de unieke NL-TCE-nummer op de achterzijde van de laadsleutelhanger of op de voorkant van je laadpas. Hierdoor kun je automatisch alle stroomkosten laten verrekenen.

Travelcard

Meest gestelde vragen


Kan ik ook laden bij snelladers?

Met de laadpas kun je ook laden bij snelladers, zoals IONITY, Tesla, Fastned en Allego. Met onze app kun je gemakkelijk snelle en beschikbare laadstations vinden.

Hoe weet ik wat de kosten zijn voor het laden?

Bij laadpalen zijn de kosten vaak onduidelijk. Daarom hebben wij in onze app de prijsinformatie* van laadpalen toegevoegd. Zo kun je van tevoren zien wat de kosten zijn.

*Travelcard is niet verantwoordelijk voor foutieve of ontbrekende prijsinformatie. Wij zijn afhankelijk van de prijsinformatie die wij aangeleverd krijgen.

Kan ik overal laden in Nederland?

Ja, je kunt bij alle openbare laadpunten in Nederland laden.

Hoe snel ontvang ik een laadpas / laadsleutelhanger

Na bestellen verzenden wij de laadpas/laadsleutelhanger binnen twee werkdag. Na ontvangst kun je direct beginnen met laden.

Waarom verschilt mijn factuurbedrag van mijn thuislaadtarief?

Het tarief dat je hebt ingesteld op je eigen laadpaal en het tarief dat wij factureren verschilt. Je kan de afrekening opvragen bij je laadpaalbeheerder om te kijken of er extra kosten berekend worden.

Echter is het ook zo dat het autorisatiecentrum die de transactie verwerkt van jouw laadpaal tot en met de verwerking van Travelcard hiervoor ook kosten in rekening brengt. Houdt er rekening mee dat deze kosten in het totaalbedrag op onze factuur zijn meegenomen en daardoor kunnen afwijken van het bedrag je hebt ingesteld op je laadpaal.

Travelcard

Bestel ook de meest complete laadpas

Na bestelling binnen twee werkdagen verzonden. Start ook met zorgeloos elektrisch rijden!

Laadpas aanvragen

Vragen? Neem contact op met onze sales afdeling via 088 110 5000