Overal je auto wassen

  • Carwash afrekenen bij meer dan 1.100 locaties
  • Geen losse bonnen
  • Altijd btw terugvorderen
  • Altijd een representatieve auto
Aanvragen
Travelcard

Carwash afrekenen met je tankpas

Gemiddeld gaan we één keer per maand met de auto door de wasstraat. Met onze tankpas kun je eenvoudig de wasbeurt afrekenen. Bij de wasstraat zijn ze gewend aan het accepteren van tankpassen en het afrekenen gaat exact hetzelfde als bij het tanken. De wasbeurt komt gezamenlijk met de brandstof en parkeerkosten op een verzamelfactuur te staan. Carwash afrekenen is standaard inbegrepen bij elke tankpas, waardoor ook dit bijdraagt aan het feit dat onze tankpas de meest complete tankpas voor ZZP en MKB is.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Altijd een representatieve auto

Je kunt bij meer dan 1.100 wasstraten in Nederland terecht met de tankpas. Dit zijn nagenoeg alle wasstraten die geschikt zijn voor personen auto’s en kleine busjes. Stop met het bewaren van bonnen en maak gebruik van de tankpas.

Travelcard

Kiest ook voor de meest complete tankpas

Een pas voor tanken, laden en auto wassen. Profiteer van het gemak van een all-in-one pas. Vraag de pas vandaag nog aan en stop met bonnen bewaren.

Aanvragen
Travelcard

Meest gestelde vragen


Kan ik bij elke carwash afrekenen?

Ja je kunt bij vrijwel elke reguliere carwash afrekenen. Wij hebben ook een aantal aangesloten truckwash locaties. Alle locaties zijn terug te vinden in onze app.

Hoe werkt het afrekenen bij een wasstraat?

Het afrekenen is vrijwel hetzelfde als met de bankpas. Je kunt wel een aanvullende vraag krijgen op de terminal om de kilometerstand van de auto in te voeren. Deze gegevens worden beschikbaar gemaakt in onze rapportages.

Kan ik alle wasprogramma's kiezen?

Ja je kunt alle wasprogramma’s kiezen. Uiteraard zijn de kosten voor alle wasbeurten inzichtelijk op de factuur, rapportages en in de app.

Zijn er nog aanvullende kosten?

Wanneer je een wasbeurt afrekend brengen wij €0,25 transactiekosten in rekening.