De beste beoordeelde tankpas

  • • Snelheid van de levering
  • • Het bestelgemak
  • • Werking van de pas
  • • Informatie op de website
Tankpas aanvragen Alle reviews bekijken
Travelcard
Man

Klusbedrijf Ludmann

5/5

simpel

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

EISSSUB

5/5

Goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Hulsman infra solutions

5/5

Prima

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Europe Metals

5/5

-

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

-

2/5

Matig bedrijf totaal niet overzichtelijk veel verschillende soorten facturen. 250 euro borg zonder reden die je pas na 2 maand terugkrijgt. Slecht beveiligd account standaard wachtwoord die niet te wijzigen is en geen app functionaliteit. Bovenop als je de klantenservice belt krijg je te maken met een verbindingskwaliteit die niet zijn oorsprong in 2023 heeft.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

24-10-2023
Man

Kroesbergen Dienstverlening

2/5

Wilde een nieuwe pas maar slecht bereikbaar

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

27-10-2023
Man

Autohuis Brabant

5/5

Makkelijke werking

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2023
Man

NA

4/5

Werkt zoals verwacht tanktransacties overzichtelijk in een factuur

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-10-2023
Man

R N S Solutions

4/5

Vind het een top bedrijf.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

02-10-2023
Man

De jongh installaties

5/5

Gewoon goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

05-10-2023
Man

ProNautica

5/5

Simpel werkt altijd ook in het buitenland met DKV optie.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-10-2023
Man

Scheepvaart onderneming Laurina vof

3/5

Werkt prima

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

02-10-2023
Vrouw

B B Financiële en Administratieve Diensten

5/5

Top

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

02-10-2023
Man

Katwijkse Reddingsbrigade

1/5

Tankpassen worden om de haverklap geblokkeerd. Berichten gestuurd verzoeken ingediend geen of zeer late reacties gekregen. Onze bedrijfsvoering loopt gevaar wij gaan naar een andere aanbieder.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

21-09-2023
Man

079 photography

4/5

De pas werkt prima maar ik heb al meerdere keren contact moeten opnemen met jullie klantenservice over een machtiging voor incasso. Uiteindelijk de eerste keer niets meer gehoord blijkbaar opgelost. De tweede keer ging ik over naar maandbetaling en weer dezelfde vraag. Meerdere collega s met verschillende antwoorden maar blijkbaar hoefde ik toch niets meer te doen en is het opgelost. En ik heb een keer Yellowbrick niet kunnen gebruik ivm been betaling Dit naar de klantenservice gemaild maar 0 reactie. Helemaal niks maar een paar dagen later werkte het blijkbaar weer..

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

18-09-2023
Man

FurSen Bekdur

4/5

Gemakkelijk overal tanken

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Lagerwerf Metselwerken

5/5

Het is makkelijk altijd een pasje bij de hand te hebben waarmee je kunt tanken.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Rikxoort Bouw Service

4/5

Gewoon goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

KTN Projecten

5/5

Prima

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Emile

1/5

Plotseling sinds een week of 3 kan ik geen E5 meer tanken. Als ik bel wordt het afgedaan met een bug waar ze mee bezig zijn.. Iets dat na drie weken echt onzin is. Kortom bagger laart

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

09-08-2023
Zeg ik liever niet

Art Vandelay

1/5

De pas zelf geen problemen mee een stukje plastic met NFC kan moeilijk fout. Als je al eens een probleem hebt is het niet hun fout ga maar naar de provider of een andere laadpaal . Als je vraagt voor een verdere update als er meer geweten is zetten ze gewoon het gesprek stop. Tijd om naar een andere provider op zoek te gaan.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

29-06-2023
Man

Verinca

3/5

pas werkt goed en kan bij veel tankstations gebruikt worden. het gebruik van de app vind ik niet heel handig en gebruik ik daarom nooit. contactloos betalen moet wel kunnen maar is mij tot op heden nog niet gelukt

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

18-05-2023
Man

Eagle strike security

3/5

Alles via de app werkt niet soms wel vaak niet

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

11-05-2023
Man

Woj-Tech

4/5

Quick to use and works in the EU without additional complications.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

smederij franken

5/5

prima alleen nog maar goede ervarinen

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

J.h. Zwerver

5/5

Werkt prima en duidelijk. Overzichtelijke facturen.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

ECDienstverlening

5/5

Beter kan het niet

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

Ramon

5/5

Super gemakkelijk

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

Jeroen Honig Consultancy

4/5

Fijne pas waar je met weinig moeite een correcte factuur krijgt.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

MTKBouwen

5/5

Goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-04-2023
Man

Advocatenkantoor Van der Kruis

5/5

Prima loopt lekker vlot.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

05-04-2023
Man

Promosports

4/5

Heeft een maand geduurd voor dat ik de pas dan eindelijk in huis had na veel bellen en mailen.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

Perfect Work

5/5

no payment on chip

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

Heko services

5/5

Goede ervaring en veel opties om te tanken

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

Kamphof freelance services

5/5

Bevalt zeer goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

VinyoMaster Montage en Abouw

5/5

PRIMA

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

04-04-2023
Zeg ik liever niet

Mustafa

1/5

De tankpas werkt goed en wordt snel geleverd. Waarna je wekelijks de facturen ontvangt. Echter op het moment dat je de contract wilt opzeggen dan is de klantenservice verdwenen en reageren ze nergens meer op.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

27-03-2023
Man

hof

4/5

lekker vlot

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-03-2023
Zeg ik liever niet

Ekstra hannen

3/5

werkt naar behoren maar je moet het wel zelf uitvinden in samenwerking met de pompbediende ging dit.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

07-03-2023
Man

Tiedy Enterprises

4/5

Pas werkt prima geen problemen

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Jk holding

4/5

Goed Levering pas duurde wat lang.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Vrouw

Zorg by nyva

5/5

Erg goed en professioneel

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

10-03-2023
Man

De Baan Montage

5/5

Werkt helemaal zoals het hoort geen klachte

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

08-03-2023
Man

Transmollie

5/5

Snel geleverd .voldoet aan alles.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

08-03-2023
Vrouw

CK zorgverlening

5/5

Helemaal top Echt heel blij dat ik voor jullie pas heb gekozen

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

07-03-2023
Man

TaxibedrijfTMF

5/5

Makelijk en snel

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

07-03-2023
Man

or infra

5/5

zeeeeer goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

PCHoekstra Risk Control

4/5

getankt en betaald in Nederland meerdere keren.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Vrouw

KamadoBBQ BV

5/5

Werkt precies zoals je verwacht. Perfect

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Zeg ik liever niet

Dutch Traffic Service

5/5

super makkelijk en simpel heerlijk

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Gerard Haisma

5/5

Een zeer goede ervaring met de pas en tot nu toe overal werkend

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Batuhan

4/5

Over het algemeen is het een goede en handige tankpas. Ik heb wel een aantal keer gehad dat er iets stond op de website of een mail kreeg en achteraf toch niet helemaal klopte.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Wfiber

5/5

Heb er geen enkel probleem mee ondervonden . Terwijl ik bij een pomp stond en niet eens wist of de pas zou werken . Hij werkte gewoon. Topp

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

John@Work in de Zorg

5/5

Bevalt mij prima. Makkelijk en wordt snel geholpen

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Utrecht Transport Amezian

5/5

Snelle levering en goeie service. Ook heb je een complete overzicht van je facturen etc.. goeie e-mail verkeer dus Ga vooral zo door

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Vrouw

JM Uitzendbureau B.V.

5/5

Geen gedoe en gezeik als je maar betaalt. Ondanks dat de BV net aan een jaar bestaat heb ik de tankpas gekregen zonder problemen en uiteraard betaalt de BV netjes. Top geregeld

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Cordaktechnieken

5/5

Goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Diverse zorg

3/5

Hij doet het niet inlog werk niet online

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

25-12-2022
Man

Bertklus

5/5

Top

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

25-12-2022
Man

E.derikxmontage

5/5

Bevalt prima

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

23-12-2022
Man

Vr ventilatie techniek

5/5

Heel erg fijn

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

23-12-2022
Man

Aelion

4/5

Werkt bijna altijd goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

23-12-2022
Vrouw

Melati Skincare

5/5

Snel en makkelijk

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

23-12-2022
Man

Theo

5/5

Snel besteld snel geleverd.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

23-12-2022
Man

N.b. zorgverlening

5/5

Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

23-12-2022
Zeg ik liever niet

Woodst

1/5

Je betaald om een onduidelijk reden een hogere prijs dan aan de pomp

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

10-12-2022
Vrouw

Palmen Zorgondersteuning

4/5

Opzich prima maar ik wil de factuur maandelijks ontvangen ipv wekelijks en kan niet vinden of en hoe ik dat kan instellen

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

29-11-2022
Man

ADD2B

2/5

De rekeningen komen traag binnen. Ik had verwacht dat ik direct na het tanken in mijn app het verbruik kan zien en dan 1x per maand een verzamelfactuur krijg.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

28-11-2022
Man

Dutch Equi Sport

3/5

Het biedt als zakelijke client weinig extra voordelen en meer handelingen wanneer er wekelijks afgeschreven wordt. Het zou prettig zijn wanneer dit maandelijks kan en tevens met ruimte om te betalen ipv afschrijving en direct blokkering van de passen. Dit geldt ook voor Body Plaza Europe

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

28-11-2022
Man

van Aken Security.nl

5/5

Super

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

30-11-2022
Man

AR Trading Services t Huys Totaal

5/5

tevreden

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

30-11-2022
Man

Gevel Montage Service Scheepers

5/5

Snel en goed geregeld

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

29-11-2022
Man

Montage by Sleurink

5/5

Erg tevreden

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

MSK Menselijke superkrachten

5/5

Fantastisch

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

kapitaal kompas BV

5/5

Snel geregeld

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

Adriaan klussenbedrijf

5/5

Ik gen blij met tankpas

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Vrouw

Brigitte

5/5

Ik ben heel tevreden

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

JMS Toezichthouder

5/5

Top geregeld

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

All Stars

4/5

Werkt tot nu toe oké bij elk tankstation

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

AEV Transport

5/5

Good

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-11-2022
Vrouw

Alida zorg

1/5

Heel slecht

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

19-10-2022
Man

Nedjim

2/5

Snelle klantenservice

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

11-10-2022
Man

Henny Swinkels

4/5

Pas is vaak niet bruikbaar Tag wel dus veel beter

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

GenM Dental BV

4/5

Werkt goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Nee

11-10-2022
Man

AliMedia

5/5

Zoals t hoort. Tanken en rijden geen onnodige zaken.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

Ars onderhoudsbedrijf

5/5

Very good

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

Cadans Infra Services

5/5

Zeer makkelijk en overzichtelijk facturen

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Vrouw

FuKa

4/5

Snel en zonder probleem

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

To East Taxi

5/5

Zeer goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

A. Lagerwerf Holding B.V.

5/5

Gewoon goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Vennootschap

Holland Huis VvE Beheer BV

5/5

werkt simpel en maakt administratie stuk eenvoudiger

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

Alfah taxi

5/5

Prima

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Vrouw

SIFACOACH

5/5

Bevalt goed.

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Bobhv

4/5

Tot nu toe gewone goed en snelle facturatie waardoor ik overzicht hou

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

AM Multi diensten

5/5

Als ik hulp nodig staan de jongens van tankpas gelijk klaar voor mij

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Plantipp BV

4/5

Soepel besteld en snel gebruiksklaar

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Dt-bouw

5/5

Werkt zo als het hoort

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Hans Peeters

5/5

Goed

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Mijn Zorg Hidayet

5/5

overgestapt van move move slechtste service ooit

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

08-09-2022
Vrouw

Via inuk BV

5/5

goede ervaring

Zou je tankpas.nl aanbevelen? Ja

28-08-2022