Tankpas voor MKB: in 3 minuten geregeld

  • Tanken tegen vaste prijzen of pompprijzen bij alle tankstations in Nederland
  • Ook geschikt voor elektrische of hybride auto's
  • Makkelijk Nederlandse btw terugvorderen
  • Gratis ruitenwisservloeistof en olie bijvullen
  • 1 verzamelfactuur per maand
  • Binnen twee werkdagen gratis verzonden
Tankpas aanvragen
Travelcard

Dé tankpas voor MKB die werk uit handen neemt

Als MKB bedrijf is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Wanneer je brandstof afrekent, doe je dit via de pas en ontvang je achteraf één factuur. Handig, want je hoeft geen bonnen meer te bewaren die snel onleesbaar worden of zelfs kwijtraken.

Maar er is meer dan alleen de brandstof afrekenen. Auto’s moeten ook gewassen worden en je kunt te maken krijgen met kosten voor parkeren.

Je kunt natuurlijk verschillende abonnementen afsluiten bij aanbieders die hierin een oplossing bieden, maar je kunt ook kiezen voor Tankpas.nl. Met onze tankpas zijn al deze zaken gelijk geregeld via één aanbieder en één factuur!

Tankpas aanvragen
Travelcard

Beheer en inzicht

Met onze tankpas voor MKB kun je overal terecht! Bij elk tankstation in Nederland wordt de pas geaccepteerd. Handig voor jou en je collega’s. Via onze website heb je een totaal overzicht van alle transacties en beheer je alle tankpassen.

Heb je collega’s die ook vaak in het buitenland rijden of ook moeten laden? Je kunt ook kiezen voor onze Europese tankpas of laadpas.

Travelcard

Elke medewerker een eigen pas

Net als overal brandstof af kunnen rekenen, kun je met onze MKB pas ook overal de auto laten wassen en parkeren op straat. Op deze manier voorkom je declaraties en kunnen alle medewerkers met de eigen pas deze kosten afrekenen.

Elke pas is ook voorzien van een eigen pincode, wel zo veilig.

Travelcard

Pechhulp met vervangend vervoer

Handig en supervoordelig! Alle klanten van Tankpas.nl kunnen zonder afspraak langsrijden bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Hier wordt, zonder kosten, de olie en ruitenwisservloeistof bijgevuld. Ook wordt de bandenspanning gecheckt. Wanneer er een defect lampje is, wordt deze direct vervangen. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar helpt je ook tientallen euro’s per jaar te besparen!

 

Niks is zo vervelend als pech, zeker als je je werk niet meer kunt doen omdat je van de auto afhankelijk bent. Met onze tankpas word je snel geholpen.

Travelcard

Tankpassen voor MKB aanvragen

Wil je gebruik maken van de meest uitgebreide tankpas voor het MKB? Je kunt gemakkelijk en snel online de tankpas aanvragen. Wij versturen de pas(sen) binnen twee werkdagen. Ook belangrijk om te weten is dat wij niet werken met een standaard borg. Wij bekijken tijdens de aanvraag of een borg van toepassing is. Bij ons hebben er al vele MKB’ers een tankpas zonder borg aangevraagd.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Veel gestelde vragen


Kan ik meerdere tankpassen in een keer aanvragen?

Je kunt via onze site in een keer tot 5 passen aanvragen. Wil je meer dan 5 passen aanvragen dan kun je deze na voltooien van de bestelling via onze portal aanvragen. Je kan tijdens het bestellen ook kiezen voor “meer dan 5 passen bestellen”. Laat vervolgens je gegevens achter en wij nemen contact op om de bestelling op te nemen.

Kunnen wij zelf de pincode kiezen

Ja dit kan, elke pas kan voorzien worden van eigen gekozen PIN code. Tijdens bestellen kun je deze pincode invoeren.

Kan ik per pas de mogelijkheden kiezen

Naast onze standaard mogelijkheden kun je per tankpas kiezen welke aanvullende mogelijkheden toegevoegd mogen worden. Deze mogelijkheden kun je direct tijdens het bestellen toevoegen maar ook achteraf nog wijzigen.
(achteraf wijzigen van een pas kan tot gevolg hebben dat wij een nieuwe pas moeten toesturen. Dit is uiteraard kostenloos)

Krijg ik een korting als ik meerdere passen bestel?

Wij werken met een staffel systeem. Wanneer je meer passen afneemt verlagen wij de prijs per pas. Wij controleren elke maand het aantal actieve passen en stellen op basis daarvan de maandeijlkse bijdrage bij. Zo betaal je altijd de juiste kosten.

Vragen? Neem contact op met onze sales afdeling via 088 110 5005