Haal alles uit jouw tankpas met de Travelcard app

  • Mobiel betalen bij tankstations
  • Overzicht van alle aangesloten locaties
  • Laadpalen vinden en filteren op beschikbaarheid en snelheid
  • Aanvullende diensten activeren
iOS Play store

Downloaden en aanmelden

Download de app gratis op je smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Na het downloaden kun je je aanmelden met de laatste 4 cijfers van je kaartnummer en je kenteken. Ook wanneer je een laad-sleutelhanger hebt, gebruik je de laatste 4 cijfers van het kaartnummer om het aanmelden af te ronden. Via e-mail ontvang je een unieke link om het account te activeren. Deze link werkt alleen op het device waarop je de app wilt activeren.

Travelcard

Bekijk de mogelijkheden van jouw pas

Nadat je bent aangemeld in de app zie je in het beginscherm alle mogelijkheden welke zijn geactiveerd op jouw pas. Vanaf het moment van aanmelden zullen ook alle transacties die na het aanmelden worden gedaan zichtbaar in de app. Om gebruik te maken van diensten zoals parkeren en openbaar vervoer die je nog een aantal stappen te doorlopen. Volg de instructies in de app.

Tankpas aanvragen
Travelcard

De locator gebruiken

In de app kun je alle bij Travelcard aangesloten tankstations en laadpalen terugvinden. Met de laadpas zijn vrijwel alle laadpalen in Nederland en Europa toegangelijk. De tankstations buiten Nederland zijn alleen toegangkelijk met een Europese tankpas. Binnen Nederland kun je via de filters ook zoeken naar type locaties zoals een carwash of een beschikbare laadpaal.

Travelcard