Dé zzp tankpas die je werk uit handen neemt

  • Brandstof afrekenen tegen vaste prijzen of pompprijzen bij alle tankstations in Nederland
  • Makkelijk Nederlandse btw terugvorderen
  • Handige extra's speciaal voor zzp
  • 1 verzamelfactuur per maand
zzp tankpas aanvragen
Travelcard

De zzp tankpas waarmee je kosten bespaard

Als zzp’er is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Alle transacties die je doet met de tankpas worden achteraf via één verzamelfactuur gefactureerd. Onze tankpas is vooral gericht op gemak: geen moeilijk aanvraagproces, een eenvoudig te gebruiken beheeromgeving en een overzichtelijke verzamelfactuur. Maak je gebruik van een online boekhoudpakket? Dan kun je de facturatie gemakkelijk aan je boekhoudpakket koppelen.

Travelcard

Tankpas zonder borg

In tegenstelling tot andere aanbieders van universele tankpassen, bieden wij in vele gevallen een tankpas zonder borg! Ben je al enkele jaren werkzaam als zzp’er? Dan zien wij geen reden om een borg voor de zzp tankpas te vragen. Als je net ingeschreven bent, dan is de kans op een borg iets groter. Tijdens het aanvragen van de tankpas zie je direct of de tankpas zonder borg aangevraagd kan worden. Indien er een borg van toepassing is, kan deze direct voldaan worden via een iDeal betaling. De aangevraagde tankpas wordt door ons binnen twee werkdagen verzonden.

Travelcard

Echt overal tanken

Met onze zzp tankpas kun je overal terecht! Bij elk tankstation in Nederland wordt de pas geaccepteerd. En met onze vaste brandstofprijs* maakt het niet uit waar je tankt! Zit je in de grensregio en wil je profiteren van de lagere brandstofprijzen in Belgie? Geen probleem want je tankt zonder problemen bij een groot deel van de tankstations in Belgie en ontvangt hiervan een aparte btw factuur.

*De vaste brandstofprijs is niet van toepassing bij tankstations in het buitenland.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Tanken, auto wassen & parkeren

Naast voordelig brandstof afrekenen, biedt onze zzp tankpas nog vele andere voordelen. Zo kun je met de tankpas overal je auto wassen en op vele plekken je auto parkeren.

Bekijk al onze services die Tankpas.nl de beste tankpas maken.

 

 

Tankpas aanvragen
Travelcard

Gratis klein onderhoud

Handig en supervoordelig! Alle klanten van tankpas.nl kunnen zonder afspraak langsrijden bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Hier vullen ze zonder kosten de olie en ruitenwisservloeistof bij. Daarnaast wordt de bandenspanning gecheckt en eventuele defect lampjes worden ook direct vervangen. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar door hier slim gebruik van te maken kun je tientallen euro’s per jaar besparen!

Travelcard

Tankpas zzp aanvragen

Wil je gebruik maken van de meest uitgebreide zzp tankpas? Vraag dan eenvoudig en snel online de zzp tankpas aan. Wij versturen de pas binnen twee werkdagen.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Vragen? Neem contact op met onze sales afdeling via 088 110 5005