Facturen automatisch in je boekhoudpakket

  • Koppel jouw boekhoudpakket
  • Tank met Tankpas.nl
  • Facturen automatisch verwerkt
  • Nooit meer een bon bewaren of declareren
Tankpas aanvragen
Travelcard

Facturen automatisch in jouw boekhouding

Het grote gemak van een tankpas is natuurlijk het niet meer hoeven bewaren van bonnetjes. Een verzamelfactuur met al je transacties zorgt ervoor dat je veel minder administratieve lasten hebt. Wellicht gebruik je voor jouw boekhouding wel een online boekhoudservice? Wanneer je hiervan gebruik maakt kun je deze koppelen aan Tankpas.nl. Hierdoor worden al jouw facturen geheel automatisch verwerkt en heb je geen omkijken meer naar jouw administratie!

Bekijk ook onze partners

Er zijn vele aanbieders van online boekhoudsoftware beschikbaar. Maak je nog geen gebruik van een online boekhoudsoftware bekijk dan eens het aanbod van onze partners. Deze partners kunnen gegarandeerd de facturen van Tankpas.nl geautomatiseerd verwerken:
 

Tankpas aanvragen
Travelcard

Veel gestelde vragen


Hoe kan ik facturen naar mijn boekhoudpakket sturen?

Indien je PDF facturen wenst te ontvangen in het boekhoudpakket dan kun je in onze portal een extra e-mail adres toevoegen voor ontvangst facturen. Veel boekhoudprogramma’s hebben een uniek e-mail adres voor het ontvangen van facturen. Vul dit e-mail adres hier in.

Kan ik ook UBL facturen ontvangen?

Ja het is mogelijk om ook UBL facturen te ontvangen via Tankpas.nl. Neem contact met ons op en lever de volgende gegevens bij ons aan:

OIN nummer
BTW nummer
KVK nummer

Wij verwerken het verzoek en zorgen ervoor de dat de facturen voortaan via het simplerinvoicing netwerk of per e-mail verzonden worden in UBL formaat.