De ideale pas voor tanken en laden

Travelcard

Echt overal in Nederland tanken


Tankpas
Travelcard

Laden bij meer dan 650.000 laadpunten in Europa


Laadpas

De meest complete ZZP en MKB tankpas

Bij Tankpas bieden we méér dan alleen een brandstofpas. Wij maken het je graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat je met één pas van vele diensten gebruik kunt maken! Zo kun je via één aanbieder tanken, laden en nog veel meer. Daarnaast ontvang je eens in de maand weken een overzichtelijke verzamelfactuur. Bespaar niet alleen tijd en geld, maar maak het je vooral gemakkelijk! Ontdek alle voordelen van onze MKB en ZZP tankpas.

Geen standaard borg & een overzichtelijke factuur per maand

Bij Tankpas.nl werken wij niet met een standaard borg voor elke aangevraagde tankpas, iets wat bij vele andere aanbieders wél het geval is. Wij doen een check op je bedrijfsgegevens tijdens het aanvraag proces. Indien er geen borg van toepassing is, kun je de aanvraag direct bevestigen en zullen wij je binnen twee werkdagen de tankpas toesturen. Mocht er wel sprake zijn van een borg, kun je deze voldoen via een iDeal betaling of ervoor kiezen om een factuur te ontvangen. Wij hebben al vele MKB’ers en ZZP’ers kunnen voorzien in een tankpas zonder borg.

 

Met een tankpas ga je van losse kassabonnen naar één overzichtelijke factuur die je eens per maand ontvangt. Hierdoor beschik je aan het eind van het jaar over 12 overzichtelijke facturen, in plaats van gemiddeld 50 losse bonnetjes. Bovendien kun je met de facturen eenvoudig de btw terugvorderen*, terwijl een zoekgeraakte bon je al snel €15,- aan btw kost. Je hebt de tankpas dus snel terugverdiend.

* Uitsluitend de in Nederland, België en Luxemburg betaalde btw staat gespecificeerd op de factuur. Bij aanvang van het contract starten wij met wekelijkse facturatie. Na ondertekening van een B2B mandaat en 3 maanden succesvolle incasso’s zetten wij dit om naar maand facturatie.

Meest gestelde vragen


Kan ik diensten combineren?

De standaard inbegrepen diensten kunnen niet aangepast worden. Alle overige mogelijkheden kun je per pas aan of uitzetten.

Moet ik betalen voor extra diensten?

Aan aanvullende diensten kunnen kosten verbonden zijn. Bekijk onze tarieven