Tankpas zonder borg

  • Tanken bij alle tankstations in Nederland tegen de pompprijs
  • Ook geschikt voor elektrische of hybride auto's
  • Makkelijk Nederlandse btw terugvorderen
  • 1 verzamelfactuur per maand
Tankpas aanvragen
Travelcard

Tankpas zonder borg?

Wanneer je tankpassen gaat aanvragen wil je uiteraard graag weten met welke kosten je te maken krijgt. Naast de maandelijkse kosten voor het gebruik van tankpas kun je te maken krijgen met een borg. Graag informeren wij je over onze werkwijze met betrekking tot het in wel of niet in rekening brengen van een borg bij een tankpas aanvraag.

Een belangrijk verschil tussen tankpas.nl en andere aanbieders is dat wij niet werken met een standaard borg. Een groot deel van onze klanten heeft een tankpas kunnen aanvragen zonder borg, echter dit is niet in alle gevallen zo. Wij verstrekken graag de tankpas zonder borg, en proberen bij elke aanvraag zo objectief mogelijk te beoordelen of een borg van toepassing is en wat de hoogte van het borg bedrag is. Wij bekijken de volgende factoren om te bepalen of een borg van toepassing is:

 

  • Hoe lang is het bedrijf actief
  • Is er financiele informatie over het bedrijf beschikbaar
  • Welke branche is het bedrijf actief (ivm verwachte brandstof afname)

Bovenstaande zaken worden direct tijdens het tankpas aanvragen gecontroleerd en neemt slechts enkele seconden in beslag. Je ziet daarom nog voordat je de tankpas aanvraag doet of een borg van toepassing is. Wanneer er een borg van toepassing is kun je deze via iDeal voldoen.
 
Ben je als ondernemer net gestart dan kun je uiteraard een tankpas bij ons aanvragen, is jouw bedrijf recent opgericht (minder dan 1,5 jaar) dan zal er een borgstelling van toepassing zijn. Ook als ZZP’er kun je gewoon een tankpas aanvragen. Ook hier bekijken wij bovenstaande criteria, en verstrekken wij in veel gevallen de tankpas zonder borg.

Tankpas aanvragen
Travelcard