De beste ZZP Tankpas aanvragen

   Ontdek alle voordelen


De ZZP tankpas die je werk uit handen neemt

Als ZZP'er is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Alle transacties die je doet met de tankpas worden achteraf via een verzamelfactuur gefactureerd. Onze tankpas is vooral gericht op gemak. Geen moeilijk aanvraag proces, een simpel maar goed te gebruiken beheeromgeving. En een overzichtelijke verzamelfactuur. Maak je gebruik van een online boekhoudpakket dan kan de facturatie gemakkelijk aan het boekhoudpakket gekoppeld worden.

Tankpas zonder borg

In tegenstelling tot andere aanbieders van universele tankpassen, bieden wij in vele gevallen een tankpas zonder borg! Ben je bijvoorbeeld al enkele jaren werkzaam als ZZP'er dan zien wij geen reden om een borg voor de ZZP tankpas te vragen. Ben je net ingeschreven, dan is de kans op een borg iets groter. Door online de tankpas aan te vragen zie je direct of  de tankpas zonder borg aangevraagd kan worden. Indien er een borg van toepassing is kan deze direct voldaan worden via een iDeal betaling. De aangevraagde tankpas wordt door ons binnen twee werkdagen verzonden.

 

Overal tanken

Met onze ZZP tankpas kun je overal terecht! Bij elk tankstation in Nederland is de pas geaccepteerd. Je kiest dus zelf de tanklocatie en dit kan je veel voordeel opleveren. Je hoeft namelijk nooit om te rijden, maar je kan er ook voor kiezen bij de goedkope onbemande tankstations brandstof af te rekenen. Op deze manier bespaar je in vele gevallen al 13 cent per liter! Dit voordeel heb je alleen met een tankpas die echt overal geaccepteerd word.

Overal de auto wassen

Overal auto wassen, net zoals overal brandstof afrekenen kun je met onze ZZP tankpas ook overal de auto laten wassen. Wel zo makkelijk.

 

Parkeren

De ene ondernemer heeft er vaker mee te maken dan de ander. Parkeren bij de parkeermeter, erg vervelend wanneer je niet goed weet hoe lang je weg zal zijn. Wij werken samen met Yellowbrick. Je kan in de app van Yellowbrick de tankpas invoeren als betaalmiddel. Vervolgens komen de parkeerkosten op onze verzamelfactuur. Een mooie extra is dat je met de ZZP tankpas op steeds meer plekken ook bij parkeer garages naar binnen komt. 


Ruitenwisservloeistof en olie bijvullen

Handig en supervoordelig. Alle klanten van tankpas.nl kunnen zonder afspraak langsrijden bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Hier vullen ze zonder kosten olie en ruitenwisservloeistof bij, en wordt de bandenspanning gecheckt. Een defect lampje wordt ook direct vervangen. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar door hier slim gebruik van te maken kunt je tientallen euro's per jaar besparen! Dit maakt de ZZP tankpas de meest voordelige tankpas om te gebruiken.

Brandstof afrekenen in het buitenland

Kom je vaak in het buitenland, of ga je met de zakelijke auto ook op vakantie? De pas werkt ook bij een groot deel van de tankstations in België en Luxemburg. Je kan er ook voor kiezen om onze Tankpas Europa te bestellen. Deze is geaccepteerd bij meer dan 45.000 tankstations.

Pechhulp met vervangend vervoer

Niks is zo vervelend als pech, zeker als je jou werk niet meer kan doen omdat je van de auto afhankelijk bent. Met onze pechhulp service word je snel geholpen. 

Tankpas ZZP aanvragen?

Wil je gebruik maken van de meest uitgebreide ZZP tankpas? Vraag dan geheel online de ZZP tankpas aan. Wij versturen de pas binnen twee werkdagen.