Overal uw Elektrische auto opladen

   Ontdek alle voordelen

Elektrische auto opladen

Heeft u een plug-in hybride of een volledig elektrische auto ? Kies dan voor het uitgebreide netwerk van Tankpas.nl. Met onze sleutelhanger die U naast de pas ontvangt kunt u gemakkelijk en snel een laadsessie starten. U hebt de sleutelhanger altijd bij de hand en omdat veel berijders van een elektrische auto meerdere keren per dag de elektrische auto opladen is het pakken van een pas vaak omslachtig. Het tanken of het wassen van de auto gebeurt minder vaak en daarvoor blijft onze pas natuurlijk beschikbaar.

Zorgeloos uw elektrische auto laden in Europa

U kunt de laad-sleutelhanger voor uw elektrische auto gebruiken op het gehele publieke netwerk van laadpalen in Nederland en België. In de rest van Europa is een groot deel van alle openbare laadpalen toegangkelijk. Berijders van een plug-in hybride of elektrische auto krijgen de laad-sleutelhanger naast de tankpas. Onze app helpt u bij het vinden van laadpalen in het buitenland.  Bij het aanvragen van een nieuwe tankpas in combinatie met laad-sleutelhanger wordt de laad-sleutelhanger apart van de tankpas toegestuurd. De laadsleutelhanger kent een meerprijs van slechts €2,50 ten opzichte van de standaard tankpas.

Ook geschikt voor snel- & thuisladen

Met de de laad-sleutelhanger is ook het laden op de snelladers van Fastned en registratie voor het thuis laden gewoon mogelijk. Registratie kan met de unieke code op de achterzijde van de laadsleutelhanger (beginnend met NL-TCE).