Overal uw Elektrische auto opladen

   Ontdek alle voordelen

Elektrische auto opladen

Heeft u een plug-in hybride of een volledig elektrische auto ? Dan biedt onze tankpas in combinatie met laad-sleutelhanger uitkomst. U kunt gemakkelijk en snel een laadsessie te starten met de sleutelhanger. U hebt de sleutelhanger altijd bij de hand en omdat veel berijders van een elektrische auto meerdere keren per dag de elektrische auto opladen is het pakken van de tankpas vaak omslachtig. Het tanken van benzine of diesel of het wassen van de auto gebeurt minder vaak en daarvoor blijft onze tankpas natuurlijk beschikbaar.

Zorgeloos uw elektrische auto laden in Nederland én België

U kunt de laad-sleutelhanger voor uw elektrische auto gebruiken op het gehele publieke netwerk van laadpalen in Nederland en België. Berijders van een plug-in hybride of elektrische auto krijgen de laad-sleutelhanger naast de tankpas. Bij het aanvragen van een nieuwe tankpas in combinatie met laad-sleutelhanger wordt de laad-sleutelhanger apart van de tankpas toegestuurd. De laadsleutelhanger kent een meerprijs van slechts €2,75 ten opzichte van de standaard tankpas.

Auto opladen zonder toeslag op stroom kosten

Net als bij het tanken krijgt u bij het laden het bedrag doorberekend wat door de aanbieder van het oplaadpunt wordt gehanteerd. Dit betekent dus overal laden zonder toeslagen op stroom prijs, of kosten per laadsessie. Ook daarom is tankpas.nl voor bezitters van volledig elektrische auto’s een uitkomst.

Ook geschikt voor snel- & thuisladen

Met de de laad-sleutelhanger is ook het laden op de snelladers van Fastned en registratie voor het thuis laden gewoon mogelijk. Registratie kan met de unieke code op de achterzijde van de laadsleutelhanger (beginnend met NL-TCE).