Overal jouw Elektrische auto opladen

   Ontdek alle voordelen

Elektrische auto opladen

Heb je een plug-in hybride of een volledig elektrische auto? Kies dan voor het uitgebreide netwerk van Tankpas.nl. Met onze laad-sleutelhanger die je naast de pas ontvangt kun je gemakkelijk en snel een laadsessie starten. Je hebt de sleutelhanger altijd bij de hand en omdat veel berijders van een elektrische auto meerdere keren per dag de elektrische auto opladen is het pakken van een pas vaak omslachtig. Het tanken of het wassen van de auto gebeurt minder vaak en daarvoor blijft onze pas natuurlijk beschikbaar.

Zorgeloos jouw elektrische auto laden in Europa

Je kunt de laad-sleutelhanger voor je elektrische auto gebruiken op vrijwel het gehele publieke netwerk van laadpalen in Europa. Berijders van een plug-in hybride of elektrische auto krijgen de laad-sleutelhanger naast de tankpas. Onze app helpt je bij het vinden van laadpalen in het buitenland. Bij het aanvragen van een nieuwe tankpas in combinatie met laad-sleutelhanger wordt de laad-sleutelhanger apart van de tankpas toegestuurd. De laadsleutelhanger kent een meerprijs van slechts โ‚ฌ2,50 ten opzichte van de standaard tankpas.

Ook geschikt voor snel- & thuisladen

Met de laad-sleutelhanger is ook het laden op de snelladers van Fastned en registratie voor het thuis laden gewoon mogelijk. Registratie kan met de unieke code op de achterzijde van de laadsleutelhanger (beginnend met NL-TCE).