De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

De ideale kaart voor elke ZZP'er

  • Tanken in de Benelux of Europa
  • Laden in Europa
  • Handige verzamelfactuur
  • Voordelig tanken
Travelcard

Nooit meer een bon bewaren

Kies ook voor de Travelcard voor tanken of laden. Met de Travelcard is uw administratie een stuk gemakkelijker en bespaart u tijd en kosten. Onze facturen geven u de mogelijkheid om de betaalde belasting direct terug te vorderen ook voor transacties in het buitenland!

Tankpas aanvragen
Travelcard

Bespaar tot wel €200,- op brandstof

Door te tanken met de ZZP tankkaart van Travelcard kunt u flink op kosten besparen. U rekent binnen de Benelux altijd af tegen de pompprijzen. Hiermee bespaart u veel kosten vergeleken met andere tankkaarten waarbij hoge lijstprijzen geen uitzondering zijn.

U kunt ook gebruik maken van onze app om de dichtsbijzijnde of goedkoopste tankstations te vinden.

Travelcard

Ook voor de elektrische auto

De Travelcard laadkaart voor ZZP is onmisbaar als u een elektrische auto heeft. Travelcard heeft namelijk een van de grootste netwerken van openbare laadpunten waar u kunt laden met een elektrische auto. Overal in de Benelux en bij meer dan 150.000 laadpunten in Europa de elektrische auto opladen. Het is niet meer nodig om verschillende laadkaarten te gebruiken.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Waarom een ZZP tankkaart?

Als ZZP’er is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Alle transacties die je doet met de tankkaart of laadkaart worden achteraf via een verzamelfactuur gefactureerd. De Travelcard maakt het u gemakkelijk. Snel aangevraagd, een simpel maar goed te gebruiken beheeromgeving en een overzichtelijke verzamelfactuur. Maak je gebruik van een online boekhoudpakket dan kan de facturatie gemakkelijk aan het boekhoudpakket gekoppeld worden.

Travelcard
Is een tankkaart voor ZZP verplicht?

Een tankkaart is niet verplicht. Wel zorgt een tankkaart ervoor dat alle transacties op uw bedrijfsnaam gefactureerd worden. Met deze factuur kunt u gegarandeerd de belasting terugvragen.

Is een laadkaart voor ZZP verplicht?

Laden zonder laadkaart is erg moeilijk. Bij laadpunten kunt u uitsluitend met een laadkaart betalen. Door een laadkaart te kiezen met een groot netwerk aan laadpunten heeft u slechts een laadkaart nodig. Met de verzamelfactuur kunt u gegarandeerd de belasting terugvragen van transacties in België en Nederland.

Kan de factuur automatisch verwerkt worden?

Wanneer u een boekhoudpakket heeft dat pdf facturen kan verwerken is dit mogelijk. Wij kunnen de facturen direct bij uw boekhoudpakket aanbieden.

Heb ik een zakelijke rekening nodig om een aanvraag te doen?

Wanneer u een zakelijke rekening heeft kunt u een zakelijk mandaat tekenen. Indien dit niet mogelijk is dan geven wij u de mogelijkheid om naast een core incasso een digitaal contract te laten tekenen. Op deze manier kunt u de Travelcard aanvragen zonder zakelijke rekening.