De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

MKB Tankkaart of laadkaart

  • Handig overzicht voor alle auto's
  • Zowel voor tanken als laden
  • Ideaal voor uw medewerkers
  • Verzamelfactuur voor alle transacties
Travelcard

Bespaar tot wel €200,- per auto per jaar

Door uw medewerkers te laten tanken met de MKB tankkaart van Travelcard kunt u flink op kosten besparen. U rekent binnen de Benelux altijd af tegen de pompprijzen. Hiermee bespaart u veel kosten vergeleken met andere tankkaarten waarbij hoge lijstprijzen geen uitzondering zijn.

Uw medewerkers kunnen ook gebruik maken van onze app om de dichtstbijzijnde of goedkoopste tankstations te vinden.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Ook voor de elektrische auto

Heeft u al elektrische auto’s in uw bedrijf of gaan die misschien nog komen? Travelcard heeft een van de grootste netwerken van openbare laadpunten waar uw medewerkers kunnen laden met een elektrische auto. Binnen de Benelux kan er bij elk openbaar laadpunt geladen worden en in Europa zijn er meer dan 150.000 laadpunten beschikbaar. Het is niet meer nodig om verschillende laadkaarten te gebruiken.

Indien er op kantoor of bij de medewerkers thuis laadpunten zijn kunt u direct de stroomkosten laten verrekenen via de Travelcard laadkaart. Declareren is niet meer nodig.

Travelcard

Hoe veilig is de Travelcard?

U wilt af van alle bonnen en declaraties, maar ook de controle houden over uitgaven met de Travelcard. Via onze online omgeving kunt u altijd zien welke kosten er gemaakt zijn met de Travelcard ‘s. Per Travelcard stelt u in wat de mogelijkheden zijn en bij verlies of diefstal kunt u direct online de Travelcard blokkeren.

Travelcard
Hoe is de Travelcard beveiligd?
Bij het afrekenen van brandstof en tol moet altijd een pincode ingevoerd worden. Deze kunt u zelf kiezen voor elke Travelcard of laten genereren. Er is ook een bestedingslimiet aanwezig op elke Travelcard.
Zijn er ook rapportages beschikbaar?
U kunt in onze online omgeving zien wat de uitgaven per Travelcard en per type brandstofsoort zijn. Deze gegevens kunt downloaden voor uw eigen administratie.
Hoe ziet de factuur eruit?
Van alle transacties ontvangt u een verzamelfactuur. Op de factuur zijn per Travelcard de transacties overzichtelijk weergegeven zodat u deze gemakkelijk kunt controleren.
Kan ik belasting terugvragen van transacties in het buitenland?
Van alle transacties in Benelux landen ontvangt u een factuur waarmee u de belasting per land kunt terugvragen. Dit is niet mogelijk voor andere Europese landen.