De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

Een tankpas voor heel Nederland

 • Tanken bij alle tankstations in Nederland tegen de pompprijs
 • Jouw factuur automatisch verwerkt door Thinq
 • Ook geschikt voor elektrische of hybride auto's
 • Makkelijk Nederlandse btw terugvorderen
Travelcard

Voor werknemers bij Thinq

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je administratie. Omdat je de administratie goed geregeld wilt hebben heb je gekozen voor de online boekhoudservice van Thinq. Een belangrijk onderdeel van jouw administratie zijn ook tank- en parkeerbonnen. Hiervoor is het gemakkelijk een tankpas te gebruiken. Je ontvangt dan een verzamelfactuur met al jouw tankbeurten, parkeersessies etc. Maar wij hebben het nog gemakkelijker voor jou gemaakt. De facturen van tankpas.nl kunnen geheel automatisch verwerkt worden in jouw online administratie bij Thinq. Hierdoor heb je  geen omkijken meer naar jouw administratie! Gebruik je de online boekhoudservice van Thinq, dan is de tankpas het eerste jaar gratis!

Tankpas aanvragen
Travelcard

De meest complete ZZP & MKB-tankpas

Met onze tankpas bepaal je zelf waar je tankt. Onze nationale tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Je hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. Je kiest dus zelf of je tankt bij het dichtstbijzijnde of het voordeligste tankstation.

 

Bovendien biedt onze tankpas nog een aantal unieke handige voordelen:

 • Carwash afrekenen bij meer dan 1.100 locaties.
 • Parkeren op straat via app.
 • Parkeren in parkeergarages.
 • Onderhoudsbeurten afrekenen.
 • Zonder kosten en onbeperkt ruitenwisservloeistof en motorolie laten bijvullen.
 • Station locator die je de voordeligste tankstations helpt te vinden.

Van al jouw transacties gedaan in Nederland ontvang je eens in de vier weken een verzamelfactuur waarmee je gegarandeerd de Nederlandse btw kunt terugvorderen.

 

Indien gewenst kun je de tankpas uitbreiden met de volgende mogelijkheden:

 • Stroom laden (NL, BE & DE).
 • Tanken in Europa bij meer dan 41.000 tankstations.
 • Pechhulp.

Travelcard

Unieke actie voor Thinq klanten

Jouw facturen worden automatisch verwerkt door Thinq. Hiervoor hoef je alleen eenmalig jouw unieke Thinq e-mailadres te koppelen. Nadat je de tankpas heeft aangevraagd, kun je inloggen in onze portal. Hier voeg je een nieuwe gebruiker / e-mailadres toe. Je kunt dit account de rol ‘accountant’ geven. Op deze wijze krijgt Thinq automatisch alle facturen aangeleverd welke zij voor jou verwerken.

 

Profiteer ook van het gemak van volledig automatische verwerking van je tanktransacties en de meest complete tankpas van Nederland. Bovendien kun je als klant van Thinq de tankpas voor het eerste jaar zonder kosten gebruiken*. Gebruik tijdens het bestellen de unieke actiecode die je van Thinq heeft ontvangen. Ben je klant bij Thinq en heb je geen actiecode ontvangen?

 

Indien je aanvullende diensten afneemt, zoals het laden van stroom, tanken in Europa of pechhulp, zullen hiervoor de geldende tarieven in rekening gebracht worden. Na een jaar zullen automatisch de op dat moment geldende tarieven toegepast worden.

Tankpas aanvragen
Travelcard