De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

Gratis Tankpas voor Klanten van Acumulus

 • Tanken bij alle tankstations in Nederland tegen de pompprijs
 • Jouw factuur direct aangeboden bij Acumulus
 • Ook geschikt voor elektrische of hybride auto's
 • Makkelijk Nederlandse BTW terugvorderen
Travelcard

De meest complete MKB & ZZP-Tankpas.

Met onze tankpas bepaal je zelf waar je tankt. Onze nationale tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Je hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaalt merk tankstation. Je kiest dus zelf of je tankt bij het dichtstbijzijnde of het voordeligste tankstation.

 

Bovendien biedt onze tankpas nog een aantal unieke handige voordelen:

 • Carwash afrekenen.
 • Parkeren op straat & garages.
 • Gratis en onbeperkt ruitenwisservloeistof en olie bij laten vullen.

 

Van al je transacties gedaan in Nederland ontvang je eens in de maand een verzamelfactuur waarmee je gegarandeerd de Nederlandse btw kunt terugvorderen.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Indien gewenst kunt je de tankpas uit breiden met de volgende mogelijkheden

 • Tanken in Europa
 • Pechhulp
 • Elektrisch laden
 • CO2 compensatie
Travelcard

Unieke actie voor gebruikers van Acumulus   

Jouw facturen worden direct aangeboden aan Acumulus. Nadat je de tankpas hebt aangevraagd, kun je inloggen in onze portal, hier voeg je het unieke mailadres van Acumulus toe, vanaf dit moment is jouw administratie geregeld! In de portal kun je gemakkelijk je tankpas(sen) beheren, transacties en facturen raadplegen.

   

Profiteer ook van het gemak van volledig automatische verwerking van jouw tanktransacties en de meest complete tankpas van Nederland. Je kunt als klant van Acumulus de tankpas voor de eerste jaar zonder kosten gebruiken*.

In stap 3 van het bestelproces kun je de actiecode die je van Acumulus hebt ontvangen invoeren. Je ontvangt dan de de tankpas het eerste jaar gratis! Dit zal tevens vermeld worden in je bevestigingsmail. Na een jaar is de tankpas maandelijks opzegbaar.

Ben je klant bij Acumulus en heb je geen actiecode ontvangen?

Contact opnemen met Acumulus
Travelcard

Hoe werkt het?

Je kunt geheel online de tankpas aanvragen. In stap 2 geef je een machtiging af. Uiteraard is de tankpas het eerste jaar zonder koste, brandstoftransacties worden wel geïncasseerd. Ook wanneer je aanvullende diensten afneemt zoals pechhulp of tanken in Europe zullen hiervoor kosten in rekening ggebracht worden. Hiervoor is een machtiging nodig.

 

In stap 3 van het bestelproces geef je de actie code in. Je zal direct bevestigd krijgen dat je het eerste jaar geen paskosten betaald. De tarieven behorend bij je bestelling blijven wel zichtbaar, na het eerste jaar worden de tarieven volgens reguliere wijze in rekening gebracht. Bestel je meerdere tankpassen, dan krijg je op al deze tankpassen de korting.

 

Na het bestellen ontvang je een bevestigingsmail. Ook hierin staat bevestigd wat de reguliere tarieven zijn, en dat je het eerste jaar geen paskosten hoeft te voldoen. Na het eerste jaar is de tankpas maandelijks opzegbaar.

 

Na het bestellen verzenden wij de bestelde tankpas(sen) binnen twee werkdagen.

Travelcard