Wekt uitstekend


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja19 juni 2019

Gemakkelijk, komt meteen in je boekhouding terecht zo.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja18 juni 2019

Gaat prima, alle transacties overzichtelijk op één factuur.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja18 juni 2019

Erg handig en ik heb direct mijn administratie up-to-date met de verzamelfactuur.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja18 juni 2019

De tankpas werkt zoals verwacht. Snel gelevert en makkelijk in gebruik.


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja18 juni 2019

Snelheid levering: het heeft wel even lang geduurd voordat de module Benelux was geactiveerd op mijn pas. Op een gegeven moment had ik zelf 2 passen die ik niet in België kon gebruiken. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en ben ik tevreden met de tankpas.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Onze excuses dat u langer op uw tankpas heeft moeten wachten! Ook fijn om te horen dat de pas nu goed werkt.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 juni 2019

Tankpas werkt prima.
Alleen alfa klein bedrijf hebben wij geen btw nummer.
Gezien de hoogte benzine kosten vind ik het absurd dat we ook nog een hoge btw rekening over de benzine krijgen


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Wij dienen de vastgestelde BTW tarieven door te bereken. Het is helaas niet mogelijk om deze te verlagen.

Mocht u nog vragen hebben hierover dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Nee17 juni 2019

Prima


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 juni 2019

Goed en duidelijk


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 juni 2019

Super, je betaald alsof het een pinpas is. Kan voor de noodgevallen ook nog olie/ruitenwisservloeistof halen en je auto wassen. Factuur krijg je eenmaal per maand en wordt automatisch afgeschreven.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja18 juni 2019
  Tankpas bestellen