Binnenland/buitenland zijde niet altijd logisch. Onhandig


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen dit dit verwarrend kan zijn. De smalle strip is voor gebruik in Nederland en de brede strip voor het gebruik buiten Nederland.

Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 september 2019

Prima


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review en tip!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 september 2019

Over het algemeen goed. telefoonlijn als je na je bestelling vragen duurt lang om iemand te spreken.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review.

Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 september 2019

Doet wat hij moet doen.


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 september 2019

Bij de meeste tankstations te gebruiken


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review en tip!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 september 2019

Werkt super goed


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 september 2019

Werkt direct en goed


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 september 2019

Super handig


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 september 2019

enige aanloopperikelen doordat de pas twee magneetstrips heeft en als je de verkeerde gebruikt kun je niet afrekenen. Het pompstation heeft nu met een marker een kruisje op de goede kant gezet, maar het is heel onhandig om twee strips te hebben waarvan er maar één functioneert.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. De smalle strip is voor gebruik in Nederland en de brede strip voor gebruik buiten Nederland.

Mocht u een tip hebben hoe wij dit duidelijker kunnen vermelden op de tankpas dan horen wij het heel graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 september 2019

Fijn met tanken


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Wat vervelend dat het inloggen bij Yellowbrick niet goed werkt. Wij gaan hier een melding van maken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 september 2019
  Tankpas bestellen