Werkt goed maar het was best lastig om de sleutelhanger voor elektrisch opladen bij alle laadpalen actief te krijgen.


Reactie tankpas.nl

Hartelijk dank voor uw review,

Wij merken dat er veel vertraging zit bij de aanbieders van laadpunten voor het accepteren van nieuwe sleutelhangers. Om te voorkomen dat onze klanten niet direct kunnen laden hebben wij recentelijk onze werkwijze aangepast. Wij activeren onze laadsleutelhangers nu al voordat deze aangevraagd zijn. Hierdoor behoort dit probleem voortaan tot het verleden :)

Nogmaals dank voor uw bericht en bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Nee17 april 2019

Helemaal top, kan er niets op aanmerken


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 april 2019

Postief


Reactie tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja17 april 2019

2 pogingen in België gedaan maar daar nog niet gelukt om te betalen met de pas. Verder werkt het prima.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

Wat vervelend dat het nog niet gelukt is af te rekenen in België. Heeft u de juiste zijde van de pas aangeboden?

U kunt bij ca 45% van de tankstations in België en Luxemburg terecht. Via onze locator kunt u zien welke tankstations zijn aangesloten: https://www.fuelcostsaving.nl/mobile

Mocht u nog vragen hebben hierover dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 april 2019

Makkelijk betalen alleen jammer dat de pas nog op oude manier met magneetstip werkt.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!

U kunt op de vraag 'vervangend vervoer' ja antwoorden. U krijgt dan niet de vraag om de KM stand in te voeren.

Mocht u nog vragen hebben hierover dan horen wij het heel graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tankpas.nl


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 april 2019

Goed


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 april 2019

Werkt lekker


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja16 april 2019

Prima tankpas kan bij voor mij voldoende pompen terecht.


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja15 april 2019

Heel gemakkelijk en overzichtelijk


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja15 april 2019

Prima


Reactie tankpas.nl

Bedankt voor uw review!


Zou u tankpas.nl aanbevelen? Ja15 april 2019
  Tankpas bestellen