De tankpas die u werk uit handen neemt

Als ZZP'er is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Alle transacties die u doet worden achteraf via een verzamelfactuur gefactureerd. Onze tankpas is vooral gericht op gemak. Geen moeilijk aanvraag proces, een simpel maar goed te gebruiken beheer omgeving. En een overzichtelijke verzamel factuur. Maakt u gebruik van een online boekhoud pakket dan kunt u de facturatie gemakkelijk aan uw online boekhoudpakket koppelen.

Tankpas zonder borg

In tegenstelling tot andere aanbieders van universele tankpassen, bieden wij in vele gevallen een tankpas zonder borg! Bent u bijvoorbeeld al enkele jaren werkzaam als ZZP'er dan zien wij geen reden om een borg voor de tankpas te vragen. Bent u net ingeschreven dan is de kans op een borg iets groter. Door online de tankpas aan te vragen ziet u direct of  de tankpas zonder borg kunt aanvragen of dat er toch een borgstelling gevraagd wordt. Indien dit het geval is, kunt u deze direct voldoen via een iDeal betaling. De door u aangevraagde tankpas wordt door ons binnen twee werkdagen verzonden.

 

Overal tanken

 

Met onze ZZP tankpas kunt u overal terecht! Bij elk tankstation in Nederland is de pas geaccepteerd. U kiest dus zelf voor uw tanklocatie en dit kan u veel voordeel opleveren. U hoeft namelijk nooit om te rijden, maar u kunt er ook voor kiezen bij de goedkope onbemande tankstations brandstof af te rekenen. Op deze manier bespaart u in vele gevallen al 13 cent per liter! Dit voordeel heeft u alleen met een tankpas die echt overal geaccepteerd word.

Overal uw auto wassen

Overal auto wassen, net zoals overal brandstof afrekenen kunt u met onze ZZP tankpas ook overal uw auto laten wassen. Wel zo makkelijk.

 

Parkeren

De ene ondernemer heeft er vaker mee te maken dan de ander. Parkeren bij de parkeermeter, erg vervelend wanneer u wellicht niet goed weet hoe lang u weg zal zijn. Wij werken samen met Yellowbrick. U kunt in de app van Yellowbrick de tankpas invoeren als betaalmiddel. U krijgt dan vervolgens van tankpas.nl de parkeer kosten op de factuur. Een mooie extra is dat u met de MKB tankpas op steeds meer plekken ook bij parkeer garages naar binnen komt. U trekt geen kaartje aan de slagboom maar kunt in en uit rijden door de tankpas aan te bieden.

Ruitenwisservloeistof en olie bijvullen

Handig en supervoordelig. Alle klanten van tankpas.nl kunnen zonder afspraak langsrijden bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Hier vullen ze zonder kosten olie en ruitenwisservloeistof bij, en wordt de bandenspanning gecheckt. Een defect lampje wordt ook direct vervangen. Dit is niet alleen erg makkelijk maar door hier slim gebruik van te maken kunt u tientallen euro's per jaar besparen!

Brandstof afrekenen in het buitenland

Komt u vaak in het buitenland, of gaat u met de zakelijke auto ook op vakantie? Dan is onze Tankpas Europa uitbreiding er handig. Door te kiezen voor de Europese tankpas kunt u bij meer dan 41.000 tankstations in Europa tanken met de tankpas.

Pechhulp met vervangend vervoer

Niks is zo vervelend als pech, zeker als u uw werk niet meer kan doen omdat u van de auto afhankelijk bent. Met onze tankpas kunt u zich wordt u snel geholpen bij pechhulp, en indien nodig wordt u een vervangende auto aangeboden. 

Tankpas ZZP aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de meest uitgebreide ZZP tankpas? Deze kunt u geheel online de tankpas aanvragen. Wij versturen de pas binnen twee werkdagen.