De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

Een jaar gratis tankpas voor alle Jortt'ers

  • Tanken bij alle tankstations in Nederland tegen de pompprijs
  • Jouw factuur automatisch verwerkt door Jortt
  • Ook geschikt voor elektrische of hybride auto's
  • Makkelijk Nederlandse btw terugvorderen
  • 1e jaar gratis voor klanten van Jortt
Travelcard

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan jouw administratie. Omdat je de administratie goed geregeld wilt hebben heb je gekozen voor de online boekhoudservice van Jortt. Een belangrijk onderdeel van jouw administratie zijn ook tank- en parkeerbonnen. Hiervoor is het gemakkelijk een tankpas te gebruiken. Je hoeft deze bonnen niet meer te scannen, en de verzamelfacturen van Tankpas.nl worden geheel automatisch verwerkt worden in je online adminstratie bij Jortt. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar je tankadministratie! Probeer het nu zelf uit, als klant van Jortt kun je de tankpas het eerste jaar gratis gebruiken!

Tankpas aanvragen
Travelcard

De meest complete ZZP & MKB-tankpas

Met onze tankpas bepaal je zelf waar je tankt. Onze nationale tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Je hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. Je kiest dus zelf of je tankt bij het dichtstbijzijnde of het voordeligste tankstation.

 

Bovendien biedt onze tankpas nog een aantal unieke handige voordelen:

Van al je transacties gedaan in Nederland ontvangt je eens per maand een verzamelfactuur waarmee je gegarandeerd de Nederlandse btw kunt terugvorderen. Bovendien verwerkt Jortt geheel automatisch de factuur in je boekhouding.

 

Indien gewenst kun je de tankpas uit breiden met de volgende mogelijkheden:

Travelcard

Je factuur automatisch verwerkt door Jortt

Je facturen worden automatisch verwerkt door Jortt. Hiervoor hoef je niets te doen. Nadat je de tankpas heeft aangevraagd, kun je inloggen in onze portal. Hier kun je gemakkelijk je tankpas(sen) beheren, transacties en facturen raadplegen. Jortt verwerkt je factuur automatisch in je boekhouding.

 

UNIEKE ACTIE VOOR JORTT’ERS

Profiteer ook van het gemak van volledig automatische verwerking van je tanktransacties en de meest complete tankpas van Nederland. Je kunt als klant van Jortt de tankpas voor het eerste jaar zonder kosten gebruiken*.

In stap 3 van het bestelproces kun je de actiecode die je van Jortt heeft ontvangen invoeren. Je ontvangt dan de een jaar lang de tankpas zonder kosten! Dit zal tevens vermeld worden in de bevestigingsmail. Na een jaar is de tankpas maandelijks opzegbaar.

Ben je klant bij Jortt en heb je geen actiecode ontvangen? Neem dan contact op met Jortt.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Hoe werkt het?

Je kunt geheel online de tankpas aanvragen. In stap 2 geef je een machtiging af. Uiteraard is de tankpas het eerste jaar zonder koste, brandstoftransacties worden wel geïncasseerd. Ook wanneer je aanvullende diensten afneemt zoals pechhulp of tanken in Europe zullen hiervoor kosten in rekening ggebracht worden. Hiervoor is een machtiging nodig.

 

In stap 3 van het bestelproces geeft je de actie code in. Je zal direct bevestigd krijgen dat je het eerste jaar geen paskosten betaald. De tarieven behorend bij je bestelling blijven wel zichtbaar. Bestel je meerdere tankpassen, dan zijn deze allemaal het eerste jaar zonder kosten.

 

Na het bestellen ontvang je een bevestigingsmail. Ook hierin staat bevestigd wat de reguliere tarieven zijn, en dat je het eerste jaar geen paskosten hoeft te voldoen.

Na het bestellen verzenden wij de bestelde tankpas(sen) binnen twee werkdagen.

 

Indien je aanvullende diensten afneemt, zoals het laden van stroom, tanken in Europa of pechhulp, zullen hiervoor de geldende tarieven in rekening gebracht worden. Na een jaar zullen automatisch de op dat moment geldende tarieven toegepast worden.

Travelcard