Al uw facturen automatisch verwerkt

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw administratie. Omdat u de administratie goed geregeld wilt hebben heeft u gekozen voor de online boekhoudservice van Jortt. Een belangrijk onderdeel van uw adminstratie zijn ook tank- en parkeerbonnen. Hiervoor is het gemakkelijk een tankpas te gebruiken. U hoeft deze bonnen niet meer te scannen, en de verzamelfacturen van Tankpas.nl worden geheel automatisch verwerkt worden in uw online adminstratie bij Jortt. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw tankadministratie! Probeer het nu zelf uit, als klant van Jortt kunt de u de tankpas het eerste jaar gratis gebruiken! Bestel nu de tankpas.

De meest complete ZZP & MKB-tankpas.

Met onze tankpas bepaalt u zelf waar u tankt. Onze nationale tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. U hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. U kiest dus zelf of u tankt bij het dichtstbijzijnde of het voordeligste tankstation.

Bovendien biedt onze tankpas nog een aantal unieke handige voordelen:

Van al uw transacties gedaan in Nederland ontvangt u eens in de vier weken een verzamelfactuur waarmee u gegarandeerd de Nederlandse btw kunt terugvorderen. Bovendien verwerkt Jortt geheel automatisch de factuur in uw boekhouding.

Indien gewenst kunt u de tankpas uit breiden met de volgende mogelijkheden:

Uw factuur automatisch verwerkt door Jortt

Uw facturen worden automatisch verwerkt door Jortt. Hiervoor hoeft u niets te doen. Nadat u de tankpas heeft aangevraagd, kunt u inloggen in onze portal. Hier kunt u gemakkelijk uw tankpas(sen) beheren, transacties en uw facturen raadplegen. Jortt verwerkt uw factuur automatisch in uw boekhouding.

Unieke actie voor Jortt'ers

Profiteer ook van het gemak van volledig automatische verwerking van uw tanktransacties en de meest complete tankpas van Nederland. U kunt u als klant van Jortt de tankpas voor het eerste jaar zonder kosten gebruiken*. 

In stap 3 van het bestelproces kunt u de actiecode die u van Jortt heeft ontvangen invoeren. U ontvangt dan de een jaar lang de tankpas zonder kosten! Dit zal tevens vermeld worden in uw bevestigings e-mail. Na een jaar is de tankpas maandelijks opzegbaar.

Bent u klant bij Jortt en heeft u geen actiecode ontvangen? Neem dan contact op met Jortt.

 

 

  

 * Indien u aanvullende diensten afneemt, zoals het laden van stroom, tanken in Europa of pechhulp, zullen hiervoor de geldende tarieven in rekening gebracht worden. Na een jaar zullen automatisch de op dat moment geldende tarieven toegepast worden.

tankpas

 


Hoe werkt het?

U kunt geheel online de tankpas aanvragen.

In stap 2 geeft u een machtiging af. Uiteraard is de tankpas het eerste jaar zonder kosten, brandstoftransacties worden wel geincasseerd. Ook wanneer u aanvullende diensten afneemt zoals pechhulp of tanken in Europa zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden. Hiervoor is een machtiging nodig.

In stap 3 van het bestelproces geeft u de actie code in. U zal direct bevestigd krijgen dat u het eerste jaar geen paskosten betaald. De tarieven behorend bij uw bestelling blijven wel zichtbaar. Besteld u meerdere tankpassen, dan zijn deze allemaal het eerste jaar zonder kosten.

Na het bestellen ontvangt u een bevestigings mail. Ook hierin staat bevestigd wat de reguliere tarieven zijn, en dat u het eerste jaar geen paskosten hoeft te voldoen.

Na het bestellen verzenden wij u de bestelde tankpas(sen) binnen twee werkdagen.