Nieuw: Laden in Europa!

De elektrische auto wint steeds meer terrein. Daarmee ontstaat er steeds meer behoefte aan een Europees netwerk met laadpalen waar u gemakkelijk kunt betalen. Goed nieuws! Er kan vanaf heden bij ca 80.000 laadpalen* in Europa geladen worden met de laadsleutelhanger.

Met deze laatste update groeit het netwerk van beschikbare laadpalen naar meer dan 80.000. Wij verwachten dat het aantal laadpalen in de rest van Europa nog sterk zal groeien de komende jaren.

Zorgeloos uw elektrische auto laden in Europa

U kunt de laad-sleutelhanger voor uw elektrische auto gebruiken op het gehele publieke netwerk van laadpalen in Nederland en BelgiĆ«. In de rest van Europa is een groot deel van alle openbare laadpalen toegangkelijk. Berijders van een plug-in hybride of elektrische auto krijgen de laad-sleutelhanger naast de tankpas.

Download onze app!

Om een laadpalen te vinden kunt u gebruik maken van de Travelcard EV app! 

In deze app vindt u de laadpalen waar u kunt laden. Er kan gezocht worden op plaats maar ook bij u 'in de buurt'. Bovendien kan er gefilterd worden op laadsnelheid en beschikbaarheid. Zo kunt u ook in het buitenland zo efficient mogelijk uw auto opladen en hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van diensten van lokale aanbieders.