De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

Travelcard

Goedkoop tanken

Tanken is al duur genoeg! Tankpas helpt je graag om kosten te besparen. Met jouw Tankpas kan je daarom tanken in de Benelux tegen pompprijzen. Wij rekenen geen toeslagen en werken niet met lijstprijzen. Hierdoor ben je altijd zelf in controle over jouw kosten.

Bespaar tot wel €200,- per jaar!

Wij zien dat onbemande tankstations vaak 10 tot 15 cent goedkoper zijn dan de adviesprijzen en lijstprijzen. Door te tanken met Travelcard kan je tot wel €200,- per jaar besparen vergeleken met andere tankkaart aanbieders.

Wij helpen je de meest voordelige tankstations te vinden! Door gebruik te maken van de Travelcard app kan je van te voren zien wat de prijzen zijn bij de tankstations.

Tankpas aanvragen
Travelcard

Hoe weten wij de brandstofprijzen?


Bij elke transactie die plaatsvindt met de Travelcard onthouden wij de literprijzen. Dagelijks berekenen wij de gemiddelde prijs per locatie en brandstofsoort over de afgelopen 7 dagen. Deze informatie is zichtbaar in de Travelcard app.  Hierdoor kan je goed inschatten waar u het goedkoopste kunt tanken.

 

In Nederland hebben we al meer dan 350.000 gebruikers van de Travelcard. Ook deze gebruikers kunnen tanken in België. Hoe meer mensen de Travelcard gebruiken hoe nauwkeuriger de brandstofprijzen in onze app.

 

De Travelcard app helpt besparen

  • Zoek tankstations in de buurt
  • Bekijk prijsinformatie
  • Stuur het adres door naar de navigatie
Tankpas aanvragen