De MKB & ZZP tankpas

Overal tanken
Laden
Parkeren
Auto wassen
Gratis klein onderhoud
1 verzamelfactuur
Travelcard

Bestel nu je Tankpas online!

Prijs per pas:

De eerste drie maanden:
0 7,75 6,50 4,75 0 4,95 3,95 1,95 / per pas per maand excl. btw

Totaalprijs eerste drie maanden:
4,95 / p.m.

Prijs is op aanvraag

Switch naar totaal prijs

Als beste beoordeeld:
8.3/10

Hoe werkt een tankpas?

Een tankpas is erg handig, en neemt je een hoop werk uit handen. Je hoeft geen bonnen meer te bewaren en je ontvangt elke maand een verzamelfactuur van al je tankbeurten en eventuele andere diensten die je hebt afgenomen met de tankpas.

 

Het afrekenen met een tankpas is erg gemakkelijk en werkt bijna hetzelfde als het afrekenen met een bankpas. Een tankpas werkt altijd met een magneetstrip dus je dient de tankpas bij de betaalautomaat te ‘swipen’. Bij een onbemand tankstation biedt je de tankpas zo aan dat de magneetstrip zich aan de onderzijde van de pas bevindt. Voor het gemak hebben wij een pijltje op de pas geplaatst zodat je altijd kan zien hoe je de pas moet aanbieden. Tijdens het afrekenen wordt gevraagd of je een vervangende auto rijdt. Indien dit niet het geval is geef je de optie ‘nee’ in. Vervolgens wordt om de kilometerstand van de auto gevraagd. Wij adviseren je deze wel in te voeren, omdat je via deze manier jouw administratie nog completer maakt.

 

De tankpas werkt bij alle tankstations in Nederland. Je kunt dus bij grote merken als Shell en BP tanken, maar ook bij onbemande stations zoals Argos, Lukoil en Firezone.  Omdat je met onze tankpas overal kunt tanken kun je er ook voor kiezen te tanken bij de tankstations die de meeste korting geven. Hiermee bespaar je enkele euro’s per tankbeurt.

Travelcard

De voordelen

  • Tanken bij alle tankstations in Nederland tegen de pompprijs
  • Tanken in Europa bij DKV stations
  • 1 verzamelfactuur per maand
Tankpas aanvragen
Travelcard

Tanken in het buitenland?

Onze tankpas is uit te breiden naar een Europese tankpas. In dit geval ontvang je een tankpas die is voorzien van twee magneetstrippen. Het kan soms verwarrend zijn welke zijde van de tankpas te gebruiken. Wij hebben daarom pijltjes op de pas gezet met aanduiding ‘NL’ of ‘EU’.  Het is zo dat een magneetstrip zich altijd op de achterzijde van de pas bevindt. De lay-out van onze tankpas is daarmee gelijk aan die van een bankpas. Heb je de pas in de hand en bekijk je het pijltje NL dan zit de magneetstrip dus aan de achterzijde. Een handigheidje is ook om de tankpas in Nederland aan te bieden op een manier dat de brede magneetstrip naar boven wijst, in het buitenland is dit uiteraard andersom. De stations waar je kunt tanken kun je herkennen aan het DKV logo. Dit logo staat doorgaans op de zuilen met brandstofprijzen, maar ook op de borden die info geven over het naderende tankstation.

 

Wil je ook gebruik maken van de gemakkelijkste en meest uitgebreide tankpas, vraag hem dan direct aan. Wij zullen je de aangevraagde tankpas uiterlijk binnen twee werkdagen toesturen.

Travelcard