ZZP Tankpas

Tankpas.nl is er voor de MKB klant en voor de ZZP’er. Want met onze tankpas kun je precies de producten afrekenen die door ZZP’ers het meeste worden gebruikt. Denk aan tanken, laden, parkeren, carwash en openbaar vervoer. Zo heb je slechts een betaalmiddel voor alle kosten rondom mobiliteit en ontvang je maandelijks een verzamel factuur voor alle transacties.

Is een tankpas verplicht voor mijn administratie?

Als ZZP’er dien je een goede administratie bij te houden. De tankpas helpt hierbij en voorkomt vragen van de fiscus. Alle transacties zijn namelijk gefactureerd op jouw bedrijfsnaam. De ZZP tankpas zorgt er ook voor dat je nooit meer een bon kwijt kan raken. Een verloren tankbon kost al snel €15,- aan BTW. De pas verdient zich dus snel terug!.

Jij bent de baas!

Er is een hoop mogelijk met de ZZP tankpas. Wij leveren alle mogelijkheden die ZZP’ers het meeste gebruiken. Je kiest uiteraard zelf welke mogelijkheden voor jou handig zijn. Met onze app zie je altijd direct wat de mogelijkheden van je pas zijn en activeer je de diensten waarvan jij gebruikt wilt maken.

 

Moet ik een borg betalen?

Wij krijgen vaak de vraag of er een borg betaald moet worden. Tijdens het aanvraagproces controleren wij je gegevens. Een borg is niet standaard maar kan gevraagd worden. Wij hebben al een hoop ZZP’ers mogen voorzien van een tankpas zonder borg.

 

Bekijk onze reviews

Al vele duizenden ZZP’ers maken gebruik van onze dienstverlening. Bekijk de reacties van onze gebruikers!

 

   Terug naar voordelen