Kies voor vrijheid en gemak

Heeft u een tankpas nodig? Kies dan voor de uitgebreide en gemakkelijk tankpas van Tankpas.nl Wanneer u gebruik maakt van onze veelzijdige tankpas hoeft u nooit meer een bon te bewaren en ook nooit meer om te rijden op zoek naar een tankstation. U kunt namelijk op alle tankstations in Nederland terecht, bij ongeveer de helft van alle tankstations in België en Luxemburg. U rekent altijd af tegen de pompprijs en ontvangt een duidelijke factuur met btw opgave.

Tanken in Europa

Wilt u ook buiten de BeNeLux tanken? U kunt de pas geschikt maken voor tanken in Europa. Heel gemakkelijk want u heeft een pas voor heel Europa.

Ook voor elektrische rijders

Heeft u een elektrische auto of gaat u in de toekomst wellicht elektrisch rijden? Met meer dan 100.000 laadpunten in Europa en een app om deze vinden voorkomen wij laadpaal stress!

Gratis ruitenwisservloeistof en olie bijvullen

Met Tankpas.nl bespaart u nog meer. U kunt bij elke KwikFit in Nederland zonder afspraak terecht voor het bijvullen van ruitenwisservloeistof en olie.

Carwash

Bij meer dan 1.100 kunt u terecht om de auto te wassen. Aan het einde van de maand wordt de wasbeurt gefactureerd samen met de overige kosten.

Parkeren

Straatparkeren? Via de app van Yellowbrick kunt u overal in Nederland parkeren. Bij Q-park garages rijd u gemakkelijk in en uit door de Tankpas aan te bieden. Alle kosten verschijnen op uw verzamelfactuur.

Openbaar vervoer

Via een app rekent u gemakkelijk tickets af. Geen OV chipkaart met ongebruikt saldo. Voordelig en Flexibel.

Pechhulp voor slechts €6,- per maand

BIj de tankpas kiest u gemakkelijk voor onze voordelige pechhulp. De pechhulp service kunt u op elk moment activeren of deactiveren. Geen langdurige  contracten of duur lidmaatschap, gewoon voordelige pechhulp die u maandelijks kunt opzeggen!