De tankpas voor ZZP'ers en het MKB

Welkom bij Tankpas.nl. Dit label is door Travelcard speciaal ontwikkeld voor het MKB en ZZP'ers. Tankpas.nl biedt u een tankpas aan met alle mogelijkheden die door het MKB en ZZP'ers het meeste gebruikt worden voor een vaste prijs. Geen verrassingen, en geheel online binnen drie minuten aangevraagd.

Kortingen tot wel 15 cent!

U kunt overal in Nederland tanken, met onze locator vindt u altijd de goedkoopste tankstation in de buurt. Er zijn altijd ca. 2.000 tankstations met kortingen van minimaal 10 cent. De kortingen kunnen oplopen tot wel 15 cent per liter!

Gratis vloeistoffen service

Olie op? Ruitenwisservloeistof bijvullen? Zonder afspraak en zonder kosten kunt u terecht bij elke KwikFit in Nederland. Unieke service waardoor u kosten bespaard!

Parkeren op straat en in de garage

 Via een app kunt u op straat parkeren in meer dan 160 steden. Parkeert u liever in de garage dan kunt u met de tankpas inrijden bij de garages van Qpark en P1.

Uw administratie effectief en compleet

Nooit meer een bon bewaren. U ontvangt een verzamelfactuur waarmee u gegarandeerd de BTW over alle transacties in Nederland kunt terugvorderen. Maakt u gebruik van een online boekhoudservice, dan kunt u de factuur automatisch aanbieden bij uw boekhouder, geen omkijken meer naar uw administratie. 

Geen standaard borg!

Wij werken niet met een standaard borg bij elke aanvraag. Wij kijken naar uw situatie. Bestaat uw bedrijf langer dan twee jaar dan vragen wij in de meeste gevallen geen borg meer. Ook hierdoor is Tankpas.nl uniek en voordelig.