Ontdek de mogelijkheden van de meest complete zzp en MKB tankpas

Wij bieden meer dan alleen een brandstofpas. Wij maken het u graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat u met een pas in een keer van vele diensten gebruik kunt maken, alles via een aanbieder en een verzamelfactuur die u een keer in de vier weken ontvangt. Bespaar tijd, geld en maak het u vooral gemakkelijk. Ontdek alle voordelen van onze zzp en mkb tankpas.

 

Overal in Nederland tanken, en bij 45.000 tankstations in Europa

Onze tankpassen werken overal in Nederland. U bepaalt zelf waar u tankt en u rekent altijd af tegen de pompprijzen. Met tankpas.nl bent u niet afhankelijk van een bepaald merk. Onze tanklocator helpt u het dichtstbijzijnde of goedkoopste tankstation in de buurt te vinden. Wilt u ook tanken over de grens? Dat kan door te kiezen voor onze Europese tankpas. Deze werkt bij meer dan 45.000 tankstations. Bovendiend kunt u voor transacties in in Belgiƫ en Luxemburg een BTW factuur ontvangen. Zo kunt u mogelijk ook de buitenlandse BTW terug vorderen. Heeft u een elektrische auto kies dan voor onze tankpas voor stroom laden

Overal tanken

Auto wassen bij de meer dan 1.100 wasstraten

U kunt niet alleen overal tanken, maar ook vrijwel overal carwash afrekenen met de pas. Dit is makkelijk want zo heeft u ook deze kosten op de verzamelfactuur! Uw auto wassen was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer informatie

Gratis ruitenwisservloeistof en motorolie

Uniek bij onze tankpas is het kosteloos bijvullen van vloeistoffen en het uit laten voeren van klein onderhoud. Zonder gedoe bij alle Kwikfit vestigingen. Met deze unieke service bespaart u tientallen euro's per jaar op kosten voor uw auto.

Meer informatie

Parkeren op straat en in de parkeergarage

Niet meer de tijd in de gaten houden bij parkeren op straat, precies de tijd afrekenen dat u geparkeerd staat en geen parkeerbonnen meer, want alles werkt via uw smartphone. Bij parkeergarages rijdt u gemakkelijk in en uit door de tankpas aan te bieden bij de slagboom. Dit kan bij een groot aantal garages's van Q-park en P1.

Meer informatie

CO2 uitstoot compenseren

Direct de CO2 uitstoot van uw auto compenseren bij het tanken met de ZZP tankpas. Draag bij aan een schonere wereld en maak gebruik van ons CO2 compensatie programma. Samen met onze tankpas houders zetten wij ons in voor een schonere wereld en financieren wij projecten die bijdragen aan een schonere wereld. Lees meer over CO2 uitstoot compenseren

Meer informatie

Factuur automatisch in uw boekhouding

Met onze MKB tankpas heeft u een maandelijks een verzamelfactuur voor al uw transacties. Maar het kan nog gemakkelijker, namelijk door de factuur automatisch te laten verwerken in uw boekhouding. Wij maken het mogelijk uw facturen direct aan te leveren in uw boekhoudpakket. Bekijk de mogelijkheden van factuur automatisch verwerken.

Meer informatie

Elektrische auto opladen

Heeft u een elektrische auto of een plug-in hybride? Dan kunt u ook de auto opladen bij alle openbare laadpunten in Nederland en BelgiĆ«. Uiteraard werkt snelladen en koppeling met thuis laden ook gewoon. Lees meer over uw elektrische auto opladen.

Meer informatie

Pechhulp in Nederland of Europa

Optioneel is het afsluiten van pechhulp. U kiest zelf of dit voor Europa of Nederland is. Bekijk de mogelijkheden van onze scherp geprijsde pechhulp pakketten.

Meer informatie

Onderhoud afrekenen met de tankpas

Kleine beurt, APK of nieuwe banden? U rekent het gemakkelijk af met onze tankpas. Hierdoor heeft nog meer autokosten op een factuur. Ook uw medewerkers kunnen nu deze betaling doen zonder dat zij voor hoeven te schieten of een bank pas van de zaak te gebruiken. U kunt terecht bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen. Lees meer over betalen van onderhoud met een tankpas.

Meer informatie

Handige station locator

Omdat de tankpas werkt op alle meer dan 4.000 tankstations in Nederland en daarnaast bij heel veel garages en wasstraten wordt geaccepteerd kunt u onze stationlocator gebruiken. Of u nu het goedkoopste of dichtstbijzijnde tankstation zoekt, parkeergarage of wasstraat, ze staan allemaal in onze locator.

Meer informatie