Hoe kun je een tankpas aanvragen

Wij hebben het tankpas aanvragen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Geheel online kun je de tankpas aanvragen. Na uw online aanvraag wordt de tankpas binnen twee werkdagen verzonden. Wanneer je de pas ontvangt is deze direct te gebruiken

 

Welke gegevens zijn er nodig?

Wanneer je de tankpas aanvraag doet hebben wij slechts enkele gegevens van je nodig. Uiteraard geef je het kenteken in van de auto waarvoor de pas gebruikt gaat worden. Dit is belangrijk omdat je met de tankpas ook recht hebt op kosteloze service bij KwikFit. Deze wordt geregistreerd op kenteken. Ook vragen wij het e-mail adres van de gebruiker van de tankpas. Deze gebruiken wij om te informeren over wijzigingen aan de tankpas. Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe opties aan de tankpas toegevoegd worden. Je kunt zelf een pincode kiezen voor de tankpas.

Wij voeren aan de hand van je bedrijfsgegevens een check uit. Je hoeft enkel jouw bedrijfsnaam en vestigingsplaats door te geven of jouw kvk nummer. Aan de hand van deze informatie halen wij alle bedrijfsgegevens op. Ook voeren wij aan de hand van deze gegevens een credit check uit. Het kan namelijk voorkomen dat er een borg gevraagd zal worden voor de tankpas. In veel gevallen kun je de tankpas aanvragen zonder borg.

De laatste stap zijn uiteraard de betalingsgegevens. Wij factureren maandelijks en incasseren uitsluitend via automatische incasso

Wat gebeurd er na mijn tankpas aanvraag?

Onze medewerkers nemen de aanvraag in behandeling. Indien wij hier vragen over hebben nemen wij contact op. Aanvragen die voor 12:00 uur gedaan worden kunnen dezelfde dag nog verwerkt worden. Afhankelijk van het type tankpas dat je gekozen hebt (tankpas Nederland of tankpas Europa) is de levertijd een of twee werkdagen.

Zodra wij jouw tankpas aanvraag verwerkt hebben ontvang je inloggegevens van onze website. Hier zal ook de aangevraagde tankpas zichtbaar worden. Wil je in de toekomst extra tankpassen aanvragen dan kun je dit geheel online doen. Ook wanneer jouw kenteken veranderd kun je online een nieuwe tankpas aanvragen en de oude stopzetten. Wanneer je deze actie uitvoert rekenen wij hier geen kosten voor.

  


Terug naar voordelen