Hoe kunt U een tankpas aanvragen

Wij hebben het tankpas aanvragen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Geheel online kunt u de tankpas aanvragen. Uw online tankpas aanvraag wordt binnen uiterlijk twee werkdagen verzonden. Wanneer u de pas ontvangt is deze direct te gebruiken

 

Welke gegevens zijn er nodig?

Wanneer u de tankpas aanvraag doet hebben wij slechts enkele gegevens van u nodig. Uiteraard geeft u het kenteken in van de auto waarvoor de pas gebruikt gaat worden. Dit is belangrijk omdat u met de tankpas ook recht hebt ook kosteloze service bij de KwikFit. Deze wordt geregisteerd op kenteken. Ook vragen wij het e-mail adres van de gebruiker van de tankpas. Deze gebruiken wij om te informeren over wijzigingen aan de tankpas. Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe opties aan de tankpas toegevoegd worden. U kunt zelf een pincode kiezen voor de tankpas.

Wij voeren aan de hand van uw bedrijfsgegevens een check uit. U hoeft enkel uw bedrijfsnaam en vestigingsplaats door te geven of uw kvk nummer. Aan de hand van deze informatie halen wij alle bedrijfsgegevens op. Ook voeren wij aan de hand van deze gegevens een credit check uit. Het kan namelijk voorkomen dat er een borg gevraagd zal worden voor de tankpas. In veel gevallen kunt u de tankpas aanvragen zonder borg.

De laatste stap zijn uiteraard de betalingsgegevens. Wij factureren elke vier weken en incasseren uitsluitend via automatische incasso

Wat gebeurd er na mijn tankpas aanvraag?

Onze medewerkers nemen de aanvraag in behandeling. Indien wij hier vragen over hebben nemen wij contact op. Aanvragen die voor 12:00 gedaan worden kunnen dezelfde dag nog verwerkt worden. Afhankelijk van het type tankpas dat u gekozen heeft (tankpas nederland of tankpas europa) is de levertijd een of twee werkdagen.

Zodra wij uw tankpas aanvraag verwerkt hebben ontvangt u inloggegevens van onze website. Hier zal ook de aangevraagde tankpas zichtbaar worden. Wilt u in de toekomst extra tankpassen aanvragen dan kunt u dit geheel online doen. Ook wanneer uw kenteken veranderd kunt u online een nieuwe tankpas aanvragen en de oude stopzetten. Wanneer u deze actie uitvoert rekenen wij hier geen kosten voor.

  


Terug naar voordelen