Nooit meer een tankbon bewaren

Wanneer je gebruik maakt van onze veelzijdige tankpas hoef je nooit meer een bon te bewaren en ook nooit meer om te rijden op zoek naar een tankstation. Je kunt namelijk op alle tankstations in Nederland terecht met onze MKB en ZZP tankpas. Elke maand ontvang je een factuur met daarop alle transacties en btw specificatie. Hiermee kun je gemakkelijk de betaalde btw terugvorderen.

Je kunt met de tankpas niet alleen bij het tankstation afrekenen. Ook bij wasstraten, parkeergarages en oplaadpalen kunt u onze MKB en ZZP tankpas gebruiken.

Een tankpas is gemakkelijk, veilig en voordelig

Het afrekenen met een tankpas is erg gemakkelijk en is bijna hetzelfde als betalen met je bankpas. Tijdens het bestellen kunt je zelf de pincode kiezen. Wanneer je afrekent zal je merken dat aanvullend om de kilometerstand gevraagd wordt. Dit is om jouw brandstofadministratie nog vollediger te maken. Bovendien bespaar je met een tankpas kosten. Door de handige extra's is Tankpas.nl de goedkoopste tankpas.

Bekijk onze uitleg: hoe werkt een tankpas?

Europese tankpas

Wil je ook buiten Nederland gebruikmaken van onze tankpas? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Europese tankpas. Hiermee kun je terecht bij meer dan 55.000 tankstations en kun je onder andere tol betalen.