Nooit meer een tankbon bewaren

Wanneer u gebruikmaakt van onze veelzijdige tankpas hoeft u nooit meer een bon te bewaren en ook nooit meer om te rijden op zoek naar een tankstation. U kunt namelijk op alle tankstations in Nederland terecht met onze MKB en ZZP tankpas. Elke maand ontvangt u een factuur met daarop alle transacties en BTW specificatie. Hiermee kunt u gemakkelijk de betaalde BTW terugvorderen.

U kunt met de tankpas niet alleen bij het tankstation afrekenen. Ook bij wasstraten, parkeergarages en oplaadpalen kunt u onze MKB en ZZP tankpas gebruiken.

Een tankpas is gemakkelijk en veilig

Het afrekenen met een tankpas is erg gemakkelijk en is bijna hetzelfde als betalen met uw bankpas. Tijdens het bestellen kunt u zelf de pincode kiezen. Wanneer u afrekent zult u merken dat aanvullend om de kilometerstand gevraagd wordt. Dit is om uw brandstofadministratie nog vollediger te maken.

Bekijk onze uitleg: hoe werkt een tankpas?

Europese tankpas

Wilt u ook buiten Nederland gebruikmaken van onze tankpas? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Europese tankpas. Hiermee kunt u terecht bij meer dan 45.000 tankstations en kunt u onder andere tol betalen.