Voor klanten van tankpas.nl is er de mogelijkheid te parkeren in meer dan 140 steden op straat via Yellowbrick en parkeren in Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park.

Door de samenwerking met Yellowbrick & Q-Park bieden wij u parkeren aan met landelijke dekking zoals u voor tanken via ons al gewend bent. Dus brandstof en parkeren op een verzamelfactuur. Wel zo gemakkelijk voor uw administratie en uw BTW-teruggaaf.

Hoe werkt het parkeren via Yellowbrick?

Activering gaat eenvoudig via de app van Yellowbrick. Download de gratis app van Yellowbrick op uw telefoon (Iphone, Android en Windows)!  Klik op ‘Klant worden’, 'Activeer Travelcard' en de rest wijst zich vanzelf.

Hoe werkt het bij Q-Park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas  direct bij de slagboom. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig. 

Bekijk de video voor het gebruik van de tankpas in de parkeergarages van Q-Park.
 
De Q-Park parkeerlocaties waar onze pas wordt geaccepteerd kunt u vinden op onze tank- en parkeerlocator.

Bij gebruik van Yellowbrick betaalt u naast de parkeerbelasting 25 cent excl. BTW per transactie. Bij Q-Park gelden de op locatie aangegeven tarieven.

 


Naar de bestelpagina

Terug naar voordelen

Parkeren met de tankpas

De tankpas is bedoeld om uw administratie te vereenvoudigen. Naast tanken en autowassen krijgt vrijwel iedereen wel eens te maken met betaald parkeren. Dit kan zijn op straat of in een parkeergarage. Wij hebben ook de mogelijkheid om parkeeracties af te rekenen met de tankpas. Hierdoor hoeft u  geen parkeer bonnen meer te bewaren, de transacties voor parkeren komen gewoon op dezelfde factuur als de brandstof!

Parkeren op straat via een App

Nooit meer teveel betalen voor parkeren, en geen gestres om de parkeermeter. Door te parkeren via Yellowbrick kunt u met uw telefoon aangeven wanneer u start met parkeren en wanneer u weer vertrekt. U betaalt precies de tijd dat u geparkeerd staat en betaalt daardoor nooit teveel. De transactie komt op de factuur van Tankpas.nl.

 

Bij parkeren op straat rekenen wij €0.25 transactiekosten.

Heeft u al een tankpas? Bekijk dan onze instructievideo hoe activeer ik Yellowbrick.

Parkeren in garages

In steeds meer Q-Park garages kunt u Tankpas.nl gebruiken. U kunt de slagboom openen door de tankpas aan te bieden, of u rekent uw parkeerkaartje af bij de parkeerautomaat. Ook bij garage parkeren komt het bedrag op de factuur te staan.


   Terug naar voordelen