Locator voor uw smartphone

Onderweg altijd alle locaties bij de hand waar u met de tankpas terecht kunt. Onze web-app is voor elke smartphone toegankelijk. Sla de web-app daarom op uw toestel zodat u deze altijd bij de hand heeft.

(de locator is geoptimaliseerd voor gebruik op uw smartphone, wanneer u de pagina vanaf uw pc opent krijgt u de smarthphone layout te zien)

Tanken tegen de laagste prijzen

Gezamenlijk tanken onze tankpas houders duizenden keren per dag. Hierdoor hebben wij constant inzicht in de brandstofprijzen. Deze prijsinformatie kunt u raadplegen in de locator. Hierdoor vindt u overal de meest voordelige tankstations. U kunt vaak wel 13 cent per liter besparen door onze locator te raadplegen! De prijs informatie in onze locator is maximaal 24 uur oud.

Parkeren in Garage's

U kunt al bij veel parkeergarages terecht met onze tankpas, om te zien of er een parkeergarage in de buurt zit die de pas accepteerd kunt u de locator gebruiken. Zodra wij nieuwe garage's aansluiten updaten wij onze locator.

Wasstraten

Ook onze 1.100 carwash locaties zijn opgenomen in de locator. Is uw auto toe aan een wasbeurt? De locator checkt waar de dichtsbijzijnde wasstraat zich bevindt.

Terug naar voordelen

 


 

    goedkoop tanken