Onderhoud afrekenen met de tankpas

Met tankpas.nl kun je het onderhoud aan je auto afrekenen bij Vakgarage. Voor jou voordelig omdat de onderhoudskosten op je verzamelfactuur komen te staan. Hierdoor heb je nog minder administratieve lasten. Ook dit maakt tankpas.nl de meest complete tankpas.

Vakgarage Professional is het label waaronder Vakgarages volledige dienstverlening verzorgen voor de zakelijke rijder of wagenparkbeheerder. De monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben alle kennis in huis om auto's van alle merken goed te onderhouden.

1

Service en kwaliteit

De nadruk ligt bij Vakgarage op service en kwaliteit. U wordt altijd vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan.

2

Een exacte prijsopgave vooraf

Bij Vakgarage Professional ontvang je een overzichtelijke, transparante offerte met onderscheid tussen arbeidsloon en onderdelen.

3

Alle autokosten op een factuur

Je administratie wordt nu nog simpeler. Alle autokosten op een factuur. Brandstof, autowassen, parkeren, pechhulp en onderhoud. De BTW vorder je gemakkelijk terug met de factuur van tankpas.nl.
4

Meer dan 100 Vakgarage professional locaties

Jouw tankpas wordt bij meer dan 100 Vakgarage Professional locaties geaccepteerd. Er is dus altijd een Vakgarage Professional bij jou in de buurt.

5

Afspraak maken?

Indien je een afspraak wilt maken bij een Vakgarage Professional, dan kun je de dichtstbijzijnde vestiging terug vinden op de website van Vakgarage.