Tankpas zonder borg?

U bent opzoek naar een tankpas, en wij begrijpen heel goed dat het liefste geen borg hoeft te voldoen bij het aanvragen van de tankpas. Bij ons kunt u in veel gevallen een tankpas zonder borg aanvragen. Hoe zit dit precies?
In tegenstelling tot vele andere aanbieders van tankpassen bekijken wij elke aanvraag individueel. Dit betekent dat wij geen standaard borg hanteren. Op basis van enkele variabelen wordt bekeken of een borg gevraagd zal worden en wat de hoogte van dit bedrag zou moeten zijn. Wij zullen in de meeste gevallen geen borg vragen voor de tankpas.
Wanneer u bij ons de tankpas aanvraagt zal direct tijdens het online aanvraag proces bekeken worden of een borg toegepast dient te worden. Is er geen informatie over borg weergegeven, dan kunt u de tankpas zonder borg aanvragen! Na het aanvragen zullen wij de aangevraagde tankpas(sen) binnen twee werkdagen verzenden

Wel een borg van toepassing?


Is uw bedrijf recent opgericht (jonger dan twee jaar), of bevindt u zich in een bedrijfssector waarbij zeer hoge brandstofafname gebruikelijk is, dan is het mogelijk dat wij u wel om een borgstelling vragen. Deze borg is en blijft van u. Bij het deactiveren van de tankpas ontvangt u de borg altijd retour. Wanneer er een borg van toepassing zal u hierover geïnformeerd worden tijdens het aanvragen van de tankpas. De borg kunt u direct via een iDEAL betaling voldoen, de aangevraagde tankpas(sen) zullen binnen twee werkdagen verzonden worden.

U kunt ons tijdens de loopttijd van de overeenkomst altijd verzoeken om de borgstelling te heroverwegen. Wij kunnen dan besluiten de borg tussentijds terug te storten.


Direct online een tankpas aanvragen

Unieke voordelen bij Tankpas.nl

Overal tanken is erg handig, maar onze tankpas biedt nog vele andere unieke voordelen:

 • Auto wassen bij meer dan 1.100 wasstraten
 • Parkeren via app
 • Parkeren in parkeergarages met de pas
 • Zonder kosten en onbeperkt ruitenwisservloeistof en olie bij laten vullen
 •  

  Naast bovenstaande mogelijkheden kan de tankpas ook nog uitgebreid worden met de volgende opties:

 • Overal in Nederland elektrisch laden
 • Tanken in Europa
 • CO2 Compensatie
 • Hebben wij u overtuigd?

  U kunt geheel online een tankpas aanvragen. Makkelijk en snel. Bovendien versturen wij de tankpas binnen twee werkdagen. Wij zullen nooit zonder uw weten een borg incasseren. Weten of u een tankpas zonder borg kunt aanvragen? Vul dan ons aanvraag formulier in. 

    

  tankpas

    

  Bekijk alle voordelen