De MKB tankpas die u werk uit handen neemt

Als ondernemer is het erg gemakkelijk om een tankpas te hebben. Wanneer u brandstof afrekent doet u dit via de pas en u ontvangt achteraf een factuur. Handig want u hoeft geen bonnen meer te bewaren die snel vies worden of zelfs kwijt kunnen raken. Maar er is meer dan alleen de brandstof afrekenen. Waarschijnlijk wast u ook maandelijks uw auto, of parkeert u wel eens in gebieden waar u moet betalen voor het parkeren. Hiervoor moeten ook de bonnen bewaard worden. Nu kunt u natuurlijk ook nog abonnementen afsluiten bij aanbieders die hierin ook een oplossing hebben, maar u kunt ook kiezen voor tankpas.nl. Met onze tankpas zijn al deze zaken gelijk geregeld via een aanbieder en een factuur!

Heeft u meerdere auto's dan kunt u uiteraard meerdere MKB tankpassen aanvragen. Met de tankpassen kunnen geen broodjes etc afgerekend worden. Bovendien heeft u altijd online inzcht in de uitgaven die zijn gedaan met de MKB tankpassen.

Overal tanken

Met onze MKB tankpas kunt u overal terecht! Bij elk tankstation in Nederland is de pas geaccepteerd. U kiest dus zelf voor uw tanklocatie en dit kan u veel voordeel opleveren. U hoeft namelijk nooit om te rijden, maar u kunt er ook voor kiezen bij de goedkope onbemande tankstations brandstof af te rekenen. Op deze manier bespaart u in vele gevallen al 13 cent per liter! Dit voordeel heeft u alleen met een MKB tankpas die echt overal geaccepteerd word.

Overal uw auto wassen

Overal auto wassen, net zoals overal brandstof afrekenen kunt u met onze MKB tankpas ook overal uw auto laten wassen. Wel zo makkelijk.

Parkeren

De ene ondernemer heeft er vaker mee te maken dan de ander. Parkeren bij de parkeermeter, erg vervelend wanneer u wellicht niet goed weet hoe lang u weg zal zijn. Wij werken samen met Yellowbrick. U kunt in de app van Yellowbrick de tankpas invoeren als betaalmiddel. U krijgt dan vervolgens van tankpas.nl de parkeer kosten op de factuur. Een mooie extra is dat u met de MKB tankpas op steeds meer plekken ook bij parkeer garages naar binnen komt. U trekt geen kaartje aan de slagboom maar kunt in en uit rijden door de tankpas aan te bieden.

Ruitenwisservloeistof en olie bijvullen

Handig en supervoordelig. Alle klanten van tankpas.nl kunnen zonder afspraak langsrijden bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Hier vullen ze zonder kosten olie en ruitenwisservloeistof bij, en wordt de bandenspanning gecheckt. Een defect lampje wordt ook direct vervangen. Dit is niet alleen erg makkelijk maar door hier slim gebruik van te maken kunt u tientallen euro's per jaar besparen!

Brandstof afrekenen in het buitenland

Komt u vaak in het buitenland, of gaat u met de zakelijke auto ook op vakantie? Dan is onze Europa uitbreiding er handig. Door te kiezen voor de Europese tankpas kunt u bij meer dan 41.000 tankstations in Europa tanken met de tankpas.

Pechhulp met vervangend vervoer

Niks is zo vervelend als pech, zeker als u uw werk niet meer kan doen omdat u van de auto afhankelijk bent. Met onze tankpas kunt u zich wordt u snel geholpen bij pechhulp, en indien nodig wordt u een vervangende auto aangeboden. 

MKB Tankpassen aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de meest uitgebreide tankpas voor het MKB? Deze kunt u geheel online de tankpassen aanvragen. Wij versturen de pas binnen twee werkdagen. Ook belangrijk om te weten is dat wij niet werken met een standaard borg. Wij bekijken tijdens uw aanvraag of een borg van toepassing is. Bij ons zijn er al vele MKB'ers klant geworden zonder een borg te vragen.