Tankpas.nl voor ZZP en MKB

 

Wanneer je zakelijke kilometers maakt heb je belang bij een sluitende administratie. Op de kosten voor brandstof, laden, openbaar vervoer en parkeren kun je de BTW terugvorderen. Om de BTW terug te mogen vorderen moet het aantoonbaar zijn dat deze producten zakelijk zijn afgenomen. Met een kassabon is dit niet altijd aantoonbaar. Een tankpas biedt uitkomst omdat je deze kosten dan op je bedrijfsnaam gefactureerd worden, deze factuur bevat alle gegevens om de BTW terug te kunnen vorderen.

 

Kortingen op brandstof?

Nederland behoort tot de landen met de hoogste brandstofprijzen van Europa. Logisch dat je als ondernemer bekijkt hoe je kosten kunt besparen! We zien regelmatig dat aanbieders van brandstof kortingen aanbieden, maar hoe worden deze kortingen berekend? Elke brandstofleverancier heeft zijn eigen adviesprijs. De prijs aan de pomp is vrijwel in alle gevallen lager dan deze eigen adviesprijs. Het verschil tussen beide wordt uitgedrukt als korting. Wil je besparen op brandstofkosten? Maak dan gebruik van onze stationlocator. Wij houden de Gemiddelde landelijke advies prijs bij en vergelijken deze met de pompprijzen. Hierdoor kunnen wij goed inzichtelijk maken welke tankstations echt de hoogste ‘korting’ geven en waar je dus het beste kunt tanken!

1

Snel aangevraagd

Je tankpas is bijzonder gemakkelijk en binnen enkele minuten aan te vragen.

2

Snel in Huis

Je krijgt je tankpas binnen 2 werkdagen toegezonden.

3

Maandelijkse verzamelfactuur

Van losse kassabonnen naar één overzichtelijke factuur die je eens per maand ontvangt. Met deze factuur kun je eenvoudig de BTW terugvorderen*. Je gaat van gemiddeld 50 snel zoek rakende bonnetjes per jaar naar 13 overzichtelijke facturen.

*Uitsluitend de in Nederland betaalde BTW is terug te vorderen. Voor transacties gedaan in het buitenland ontvang je een aparte factuur.
4

Vrije keuze tankstations: nooit meer omrijden

Je tankpas wordt bij alle tankstations van alle merken in Nederland en in samenwerking met onze partner DKV bij meer dan 45.000 tankstations in Europa geaccepteerd. Je profiteert van het grootste netwerk van Nederland én Europa en bepaalt dus zelf waar je tankt en kunt zo van de laagste brandstofprijzen profiteren. Onze locator helpt je de voordeligste stations in je buurt te vinden en voorkomt bovendien dat je moet omrijden.

  
5

Minder administratiekosten

Géén tankbonnen meer bewaren betekent minder werk voor de boekhouder of accountant. Je kunt de factuur zelfs automatisch aanbieden bij je boekhoudpakket. Je kunt dus flink op deze kosten besparen.

6

Snel terugverdiend

Je voorkomt zoekgeraakte kassabonnen die je niet meer in de boekhouding kunt opnemen. Eén zoekgeraakte bon kost je al snel 15 euro aan BTW. Ook door dit voordeel heb je jouw tankpas snel terugverdiend.

7

Unieke extra voordelen

  • Zonder kosten én onbeperkt motorolie en ruitensproeiervloeistof bijvullen bij KwikFit. lees meer
  • Veilig parkeren achter de slagboom bij Q-Park én makkelijk parkeren op straat via Yellowbrick. lees meer
  • Makkelijk uw carwash afrekenen bij een waslocatie in de buurt. lees meer
  • 24/7 Pechhulp in Nederland en Europa voor de scherpste tarieven. lees meer
8

Elektrische- en hybride auto opladen

Je kunt met de laadsleutelhanger je elektrische of hybride auto van stroom voorzien. Dat kan bij alle publiek toegankelijke laadpunten in Nederland en België. lees meer