Wij krijgen starstarstarstarstar_border gebaseerd op 1086 reviews


BESTEL DIRECT UW MKB BRANDSTOFPAS

ALTIJD INCLUSIEF:

 Tanken in NL bij alle, meer dan 4000, stations

 Makkelijk Nederlandse BTW terugvorderen

 1 Verzamelfactuur per 4 maand

 Binnen twee werkdagen verzonden

 Een door u zelf te kiezen pincode

BESTEL UW MKB BRANDSTOFPAS

Wilt u tot 3 MKB tankpassen bestellen dan kunt u dit direct online doen. Wilt u meer tankpassen bestellen vul dan ons formulier in.
Gratis motorolie

Uniek bij onze brandstofpas is het gratis laten bijvullen van vloeistoffen en het uit laten voeren van klein onderhoud. Zonder gedoe bij alle Kwikfit vestigingen. Met deze unieke service bespaart u tientallen euro's per jaar op kosten voor uw auto.

opacity

local_gas_station

Overal tanken

Wanneer u gebruikmaakt van onze veelzijdige MKB brandstofpas hoeft u nooit meer een bon te bewaren en ook nooit meer om te rijden op zoek naar een tankstation. U kunt namelijk op alle tankstations in Nederland terecht met onze MKB brandstofpas. Elke maand ontvangt u een factuur met daarop alle transacties en BTW specificatie. Hiermee kunt u gemakkelijk de betaalde BTW terugvorderen.


Parkeren

Niet meer de tijd in de gaten houden bij parkeren op straat, precies de tijd afrekenen dat u geparkeerd staat en geen parkeerbonnen meer, want alles werkt via uw smartphone. Bij parkeergarages rijdt u gemakkelijk in en uit door de brandstofpas aan te bieden bij de slagboom.

local_parking

local_car_wash

Carwash

Gemiddeld gaan we een keer per maand met de auto naar de wasstraat. Met onze brandstofpas kunt u eenvoudig de wasbeurt afrekenen. Het afrekenen gaat exact hetzelfde als bij het tanken, en bij de wasstraat zijn ze gewend aan het accepteren van brandstofpassen. De wasbeurt komt gezamenlijk met de brandstof, en parkeren op een factuur te staan. Carwash afrekenen is standaard inbegrepen bij elke brandstofpas en altijd zonder extra kosten.


Hoe werkt het?

Benieuwd hoe onze MKB brandstofpas werkt? Bekijk onze video waarin de werking en de voordelen van onze MKB brandstofpas toegelicht worden.