De tankpas voor het MKB

Met onze tankpas bepaalt u zelf waar u tankt. Onze MKB tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. U hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaalt merk tankstation. U kiest dus zelf of u tankt bij het dichtstbijzijnde of het station met de hoogste korting!

Bestel nu de tankpas.

Kortingen tot wel 15 cent!

Met onze locator vindt u altijd de goedkoopste tankstation. De kortingen kunnen oplopen tot wel 15 cent per liter!

Gratis vloeistoffen service

Olie op? ruitenwisservloeistof bijvullen? Zonder afspraak en zonder kosten kunt u terecht bij elke KwikFit in Nederland. Unieke service waardoor u kosten bespaard!

Uw administratie effectief en compleet

Nooit meer een bon bewaren. U ontvangt een verzamelfactuur waarmee u gegarandeerd de BTW over alle transacties in Nederland kunt terugvorderen. Maakt u gebruik van een online boekhoudservice, dan kunt u de factuur automatisch aanbieden bij uw boekhouder, geen omkijken meer naar uw administratie. 

Geen standaard borg!

Wij werken niet met een standaard borg bij elke aanvraag. Wij kijken naar uw situatie. Bestaat uw bedrijf langer dan twee jaar dan vragen wij in de meeste gevallen geen borg meer. Ook hierdoor is Tankpas.nl uniek en voordelig. 

 

  

 * Indien u aanvullende diensten afneemt, zoals het laden van stroom, tanken in Europa of pechhulp, zullen hiervoor de geldende tarieven in rekening gebracht worden. Na een jaar zullen automatisch de op dat moment geldende tarieven toegepast worden.

tankpas         autofinancier

  


Bekijk alle voordelen

 


Hoe werkt het?

U kunt geheel online de tankpas aanvragen.

       

In stap 3 van het bestelproces geeft u de actie code in. U zal direct bevestigd krijgen dat u het eerste jaar 50% korting krijgt op de kosten voor de tankpas. De tarieven behorend bij uw bestelling blijven wel zichtbaar, na het eerste jaar worden de tarieven volgens reguliere wijze in rekening gebracht. Besteld u meerdere tankpassen, dan zijn deze allemaal het eerste jaar met 50% korting.

Na het bestellen ontvangt u een bevestigings mail. Ook hierin staat bevestigd wat de reguliere tarieven zijn, en dat u het eerste jaar 50% korting krijgt op de kosten voor de tankpas Nederland.

Na het bestellen verzenden wij u de bestelde tankpas(sen) binnen twee werkdagen.