De meest complete ZZP & tankpas voor MKB.

Met onze tankpas bepaal je zelf waar je tankt. Onze nationale tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Je hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. Je kiest dus zelf of je tankt bij het dichtstbijzijnde of het voordeligste tankstation.

Van al jouw transacties gedaan in Nederland ontvang je eens in de maand een verzamelfactuur waarmee je gegarandeerd de Nederlandse btw kunt terugvorderen.

Indien gewenst kun je de tankpas uitbreiden met de volgende mogelijkheden:

  • Tanken in Europa
  • Stroom laden
  • Pechhulp
  • CO2 compensatie

 

25% korting voor leden van Kordaat

Gebruik tijdens het bestellen de unieke kortingscode die je hebt ontvangen van Kordaat ondernemen en ontvang een jaar lang 25% karting op de bestelde passen*. De code kun je invullen in de laatste stap van het bestelproces. Na het bestellen ontvang je de aangevraagde passen binnen enkele werkdagen.

 

  

 * Indien je aanvullende diensten afneemt, zoals het laden van stroom, tanken in Europa of pechhulp, zullen hiervoor de geldende tarieven in rekening gebracht worden. Na een jaar zullen automatisch de op dat moment geldende tarieven toegepast worden. De karting zal niet gecombineerd worden met eventuele andere acties.

tankpas