Goedkoopste tankpas

   Ontdek alle voordelen

De meest voordelige tankpas

Wie zoekt naar een tankpas wil graag een voordelige keuze maken. Een tankpas kan je helpen met kosten te besparen. Ook wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemer voordelig kunt tanken en daarom heeft onze tankpas een aantal voordelen die het de goedkoopste tankpas maken!

Je kunt met de tankpas niet alleen bij het tankstation afrekenen. Ook bij wasstraten, parkeergarages en oplaadpalen kunt u onze MKB en ZZP tankpas gebruiken.

Tanken met de hoogste kortingen

De brandstofprijzen zijn al duur genoeg. Wist je dat je met veel tankpassen adviesprijzen moet betalen? Soms gaat hier nog een kleine korting van af. Wij geven jou de mogelijkheid om overal te tanken. En met onze app vindt je makkelijk de tankstations met de hoogste kortingen. Hoe wij dat doen? Wij verwerken ongeveer elke 2 seconden een brandstof transactie. Alle prijsinformatie verzamelen en stellen wij beschikbaar voor jou via onze app. Zo tank jij altijd tegen de laagste kosten!

Bekijk onze uitleg: hoe werkt een tankpas?

Tanken in België

Voordelig tanken in Nederland is fijn, maar in België is de brandstof nog goedkoper. Geen probleem want met onze tankpas kun je ook over de grens tanken. Ook wanneer je tankt in België krijg je aan het einde van de maand gewoon een btw factuur. Check wel even of jouw bedrijf in aanmerking komt voor btw teruggave in het buitenland.

Gratis ruitenwisservloeistof en motorolie

Laat op vertoon van je tankpas bij Kwik-Fit zonder kosten je ruitenwisservloeistof en motorolie bijvullen. Hierdoor kun je jaarlijks een leuk bedrag besparen. Dit is uniek voor onze tankpas en zorgt ervoor dat auto rijden goedkoper wordt!

Factuur met btw garantie

door te tankpas met onze voordelige tankpas krijg je elke maand een btw factuur. Hiermee kun je altijd alle btw in Nederland terugvragen. De btw per tankbeurt is al snel €15,-. Makkelijk verdient.

Kosten tankpas

Door de vele voordelen zoals goedkoop tanken en gratis ruitenwisservloeistof is tankpas.nl de goedkoopste universele tankpas. Probeer onze voordelige tankpas nu en betaal de eerste drie maanden slechts 4.95 per maand