Parkeren met de tankpas

De tankpas is bedoeld om jouw administratie te vereenvoudigen. Naast tanken en autowassen krijgt vrijwel iedereen wel eens te maken met betaald parkeren. Dit kan zijn op straat of in een parkeergarage. Wij hebben ook de mogelijkheid om parkeeracties af te rekenen met de tankpas. Hierdoor hoef je minder bonnen te bewaren, de transacties voor parkeren komen gewoon op dezelfde factuur als de brandstof!

Hoe activeer je de Yellowbrick app voor gebruik met Tankpas.nl

Om te parkeren dien je eerst de Yellowbrick app te downloaden. Nadat je deze hebt geïnstalleerd kun je onderstaande instructievideo volgen om Yellowbrick te activeren met Tankpas.nl.

Hoe werkt het bij Q-Park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas direct bij de slagboom. Steek jouw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als je de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steek je opnieuw jouw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig. 

De Q-Park parkeerlocaties waar onze pas wordt geaccepteerd kun je vinden op onze tank- en parkeerlocator.

Bij gebruik van Yellowbrick betaal je naast de parkeerbelasting 25 cent excl. btw per transactie. Bij Q-Park gelden de op locatie aangegeven tarieven.

   Terug naar voordelen