Parkeren met de tankpas

De tankpas is bedoeld om uw administratie te vereenvoudigen. Naast tanken en autowassen krijgt vrijwel iedereen wel eens te maken met betaald parkeren. Dit kan zijn op straat of in een parkeergarage. Wij hebben ook de mogelijkheid om parkeeracties af te rekenen met de tankpas. Hierdoor hoeft u minder bonnen te bewaren, de transacties voor parkeren komen gewoon op dezelfde factuur als de brandstof!

Hoe activeert u de Yellowbrick app voor gebruik met Tankpas.nl

Om te parkeren dient u eerst de Yellowbrick app te dowloaden. Nadat u deze heeft geïnstalleerd kunt u ondertaande instructievideo volgen om Yellowbrick te activeren met Tankpas.nl.

Hoe werkt het bij Q-Park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas  direct bij de slagboom. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig. 

De Q-Park parkeerlocaties waar onze pas wordt geaccepteerd kunt u vinden op onze tank- en parkeerlocator.

Bij gebruik van Yellowbrick betaalt u naast de parkeerbelasting 25 cent excl. BTW per transactie. Bij Q-Park gelden de op locatie aangegeven tarieven.

   Terug naar voordelen