Daisycon Affiliate Marketing
Daisycon Affiliate Marketing

Waarvan kent u tankpas.nl?

Door de volgende vraag te beantwoorden helpt u ons marketing team de juiste doelgroep te benaderen.

Hoe bent u op tankpas.nl terecht gekomen?

Bedankt voor het beantwoorden!Bedankt voor uw aanvraag

Bedankt voor het bestellen van de tankpas. Wij gaan aan de slag om uw bestelling te verwerken. U zult een factuur gaan ontvangen voor het voldoen van de borg. Nadat wij deze betaling ontvangen hebben zullen wij de door u aangevraagde tankpas(sen) binnen twee werkdagen versturen. Wanneer u ook een laad sleutelhanger voor uw elektrische auto heeft besteld, dan ontvangt u deze separaat van de tankpas.

U zal van ons een e-mail ontvangen met een bevestiging van de bestelling. De door bestelde tankpas(sen) zijn bij ontvangst direct te gebruiken met de door u gekozen pincode.

Inloggen op onze website.

Wanneer wij uw tankpas(sen) hebben aangemaakt ontvangt u van ons een e-mail met daarin instructies om een account aan te maken op onze website. Hier kunt u de tankpassen beheren. Wanneer u bijvoorbeeld een extra tankpas wenst aan te vragen of een pas wil blokkeren kunt u dat hier doen. Ook zullen hier alle facturen bewaard worden.

Heeft u nog vragen?

U kan altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 088 110 5050 , per e-mail via info@tankpas.nl of via Facebook.